Öncelikle merhabalar. 1 haftadır laptopta aşırı ısınma sorunu yaşıyordum. Oyunsuz bazen 85-90dereceleri görüyordu. Önce donanımsal sandım ama biraz araştırdıktan sonra sorunun kaynağını buldum. Ben internete bağladıktan hemen sonra "cm.exe" isimli bi dosya çalışıyor ve Cpu da buna bağlı olarak uçuyor resimde görüldüğü gibi. Ben bu dosyayı kapattıktan sonra her şey normale dönüyor fakat bellek kullanımı artıyor bu sefer. 2,55Gb lara çıkıyor. 1 yıldır format atmadım pek format atma taraftarı da değilim. Bu işten nasıl kurtulabilirim? Biraz araştırdım Türkçe sitelerde böyle bi sorunla karşılaşan birini görmedim. Yabancı kaynaklarda da sadece çok tehlikeli olduğu yazıyordu. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
evet kardeş cm.exe bir trojandır .. ve bunu kaldırmak için öncelikle malwarebytes programını aşağıdaki linkten indirip güncellemesini yap ve sistemi derin tarama yap derim. bulduklarını fixle ve sil ardından pc yi kapat aç.. bir sonuç alamazsan hijackthis veya combofix ile hallederiz..