Arkadaşlar şuan leptop um win8.1 ama pek memnun değilim kasmalar donmalar ve gereksiz yere boştayken bile aşırı ram kullanmalar felan oluyor windows 7 atmak istiyorum elimde cd si var atarken bi hata veriyor hata şu Windows could not load required file winsetup.dll the file may be corrupt.To install Windows,restart the installation.Error code:0x45A bu hatayı alıyorum çözemedim internette de bişi bulamadım çok karışık şeyler çıkıyor bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ederim
quote:
Orijinalden alıntı: Ancellon
Arkadaşlar şuan leptop um win8.1 ama pek memnun değilim kasmalar donmalar ve gereksiz yere boştayken bile aşırı ram kullanmalar felan oluyor windows 7 atmak istiyorum elimde cd si var atarken bi hata veriyor hata şu Windows could not load required file winsetup.dll the file may be corrupt.To install Windows,restart the installation.Error code:0x45A bu hatayı alıyorum çözemedim internette de bişi bulamadım çok karışık şeyler çıkıyor bilen varsa yardım edebilirmi şimdiden teşekkür ederim
bildiğim kadarıyla win 8 win 8.1 fabrika çıkışlı bilgisayarlara win 8 den daha eski bi sürüm yüklenmiyor. bende çok denedim olmadı. hatta win 7 cd sini görmüyor bile pc. ama 8.1 takınca direk formata başlıyor. bende çok araştırdım ama bişey bulamadım internette. anlayacağın henüz bi çözüm bulunmuş değil.
Bende cd yi görüyor format at tıklıyorum hata veriyor anlamadım gitti ya sinir oldum sevmedim de 8,1 i acaba bilgisayarcı ya götürsem bişi yapabilirmi
Arkadaşlar bu gidişle xp atıcam sinir oldum elimde çalışan xp var ama windows elini çekti diye atmak istemiyorum yoksa çok seviyorum xp yi kafam karışık ya atamıyorum 7 cd bozuk galiba
denemiştim onu olmamıştı malesef
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme