Şimdi Ara

Win8-7 BİOS BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
85
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler arkadaşlar bilgisayarım aldığımda win8 olarak almıştım ve bios güncellemesi vardı fakat biosu güncellemedim. Win7 yükletmiştim bilgisayarıma fakat halen biosu güncellemedim sitede win7 de güncelleme gözükmüyor fakat win8 de bios güncellemesi gözüküyor. Bilgisayarım win7 ama win8 iken alınmış bir laptop olduğundan win8 deki güncellemeyi mi yapmam gerekiyor yoksa bios u hiç güncellememem mi gerekiyor ?

• Bilgisayarında sorun varmı memnunmusun sorun yoksa yapmana gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun yok ama bana göre yani kapanmama sorunu var kapatırken herşey kapanıyor pc de fakat sadece güç tuşunun ışığı sönmüyor. Ben 3 yıldır böyle kullanıyorum laptopu zaten ama hani eğer bios güncellemesi daha iyi yaparsa diye ama bi yandanda hiç bios güncellemedim sıkıntı çıkartırsa diyede korkuyorum en azından şimdi herşeyiyle kullanılıyor.
  • Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Bios sürümünün ayrıntılarına bakın nelerde değişiklik yapıyor ona göre yükleyin

Güç ışığı hicmi sönmüyor yoksa geçmi sonuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 22 Ocak 2017; 9:28:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güç ışığı hiç sönmüyor mecbur elimle kapatıyorum. Hayır benim sorduğum şu ama bios güncelleyeceksem de şimdi bilgisayarı windows 8 olarak aldım ve internet sitesinde win8 de bios güncellemesi gözüküyor ama benim bilgisayarıma win8 di en başta ben win7 yüklettim. Bu bios win7 de iken güncelleme gözükmüyor sadece win8 de güncellemesi var. Neye göre düşüneceğim pc nin ilk hali olan win8 e göre mi yoksa win7 ye aldığım için win7 ye göre mi düşüneceğim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.