Şimdi Ara

Win8 anahtarı ile win8.1 kurulur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba bende win8 işletim sistemli laptop var. işletim sistemimi win8.1 e güncelledim ama bu seferde recovery si silindi. şimdi format atmak istiyorum artık mecburen dışardan müdaheleyle win8 yüklemem gerekli. win8 ürün anahtarı biosdan aldım. servisle görüştüm ürünün garantisi bittiğinden ücretle recovery yükleyeceklermiş ben de yollamak istemiyorum zaten 1 aya yakın gidecek cihaz o yüzden vazgeçtim o işden. bu sebebten dolayı önümde bir kaç yol var:

1. win8 kurup sürücülerini tanımladıktan sonra image alıp kendi recoverimi elde edeyim diyorum. ama bunun için güncel bir win8 bulmalıyım (nerden bulacağımı bilmiyorum?) diyelim buldum peki normal format dışında bir işlem yapmak gerekiyor mu yani hdd yi biçimlemek bölmek gibi neler yapmalıyım nasıl yapmalıyım acaba?

2. win8 yerine direkt win8.1 kurup 1 de bahsettiklerimi yapabilir miyim? yani win8 ürün anahtarı yine geçerli olur mu?

3. yoksa ücreti neyse ödeyeyim de recovery sini tekrar mı yükleeyim servise yollayıp bundan vazgeçmeme rağmen hala bazen yapsam mı ki acaba diye aklıma geliyor.. yani bunda da her güncelleme de recovery mi silinecek arkadaş.. recovery yükletsem bir kez ondan sonra image mı alsam kararsızım..?

• rotartsanimdA kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki linkte yazdığım herhalde size uyacaktır diye düşüyorum.
    http://forum.donanimhaber.com/m_68174390/mpage_77//tm.htm
    Şimdi verdiğim linkte orjinal microsoft sitesinden 8.1 i nasıl indireceğin ile ilgili
    http://forum.donanimhaber.com/m_99505599/tm.htm
  • rebanuba R kullanıcısına yanıt
    Çok treşekür ederim. Verdiğiniz linklerden faydalandım, orjinal win8.1 indirdim ve kurulumu tamamladım ilğinize teşekkürler.
  • Onu bilmem de 8 kurulur sonra Windows Store'dan 8.1 güncellemesi ediliniliverilir ;)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.