Şimdi Ara

Win8 format atamıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Bravo.qwertuu

Format mı atmak istiyorsunuz ? Atacaksanız Elinizde CD mi USB mi var ?

hocam eğer eski haline getirebileceksem win8 hali kalsa iyi olur. ancak olmaz oyle dersen elimde win7 ultimate cd si var
  • Fark etmez. Ben formatı burda anlatırım ancak her bios farkli olabildigi için. Görmenizde fayda var. Win 8 kurulumu yazarak videoları izleyebilirisiniz. Eski haline getirebilirsiniz. Win 8 i 0 dan kurabılırsınız yani :) Bir pencere gelecektir. Orda yükselt kur gibi şeyler olacak. Ordan yapacaksiniz. Videoda göreceksiniz.
    Bios tan Boot ayarlarini bulun. Ve önceligi HDD degil. Fortmati neyle atacaksanız USB yada DVD Rom yapın. Kurulum başlayacak. Crack felan gerekebilir :) ayrıca araştirin
  • quote:

Fark etmez. Ben formatı burda anlatırım ancak her bios farkli olabildigi için. Görmenizde fayda var. Win 8 kurulumu yazarak videoları izleyebilirisiniz. Eski haline getirebilirsiniz. Win 8 i 0 dan kurabılırsınız yani :) Bir pencere gelecektir. Orda yükselt kur gibi şeyler olacak. Ordan yapacaksiniz. Videoda göreceksiniz.
    Bios tan Boot ayarlarini bulun. Ve önceligi HDD degil. Fortmati neyle atacaksanız USB yada DVD Rom yapın. Kurulum başlayacak. Crack felan gerekebilir :) ayrıca araştirin

dostum ben formatı hallederim bir şekilde ancak benim format cdsi win7. pc de ise önceden win8 vardı benim elimde win8 ile ilgili herhangi bir data yok ben bu pcye win7 formatı atmadan biosdan eski haline getirebilir miyim
  • Sorunun neyde oldugunu anlayamadiğimiz için birşey söylemem doğru olmaz. Laptoplarda sorun çıkarsa ilk yapılacak işlem Garantidir. büyük bir ihtimal format ile sorun çözülür. Ancak BİOS tan Düzeltme şansınız yok. Yada ben öyle biliyorum :) Sonra geri Win8 Yüklersiniz. Kurulumunu buldugunuzda
  • mturul kullanıcısına yanıt
    Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :)
  • quote:

Gelişmelerden haberdar ederseniz sevinirim :)

dostum şuan win7 kuruyorum ancak karşıma 5 farklı disk çıktı birincil, mantıksal. oem ayrılmış fln hangisine kurmam gerekiyor
  • Orda yeni eklemen felan gerekiyor. Biçimlendirme yani. Kullanmadigin alanları sileceksin. Oyun resim vs. Hangisindeyse onu silmeyeceksin. yeni bir bolum açmalisin. Videoları izle :) Orda çok daha iyi anlayacaksın. Görerek müdahale etmen daha iyi olur
  • Bravo.qwertuu kullanıcısına yanıt
    dostum daha önce format atöışlığım var az buçuk bir şey biliyorum ancak bu farklı 5 farklı disk var ve ben hiçbirine kuramıyorum ileri seçeneği aktive olmuyor hiçbirinde altta bir uyarı çıkıyor bu bölüm gpt stilinde
    bu bölüm bir EFI FLN DİYE HEPSİNDE AYNI ŞEYİ SOYLUYOR VE BEN BUNLARI GENİŞLETEMİYORUM BİRİNCİL VE MANTIKSALI BİÇİMLENDİRDİM ANCAK ONLARDA DA AYNI UYARIYI VERİYOR
  • Sabit disk kaç gb ? Dostum detaylı bilmiyorum bende hiç hata vermedigi için. Maalesef
  • quote:

Sabit disk kaç gb ? Dostum detaylı bilmiyorum bende hiç hata vermedigi için. Maalesef

hallettim dostum sağol vaktini ayırdığın ve yardımların için
    *tüm diskleri sildim en son kalanı böldüm ikiye matıksal olana kurdum şuan yukleniyor
  • Yardimim dokunduysa ne mutlu :)

Hayirli olsun hocam :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.