Şimdi Ara

Win8 Format Sırasında Sİyah Ekranda Kalma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

MSI GE60 laptop'ta Windows ayarlar kısmından Kurtarma-Bilgisayarı Sıfırla bölümünden tüm diskler için sıfırlamayı seçtim ve bu işlem sonrası reset işlemi gerçekleşti ardından siyah ekran ve imleç ekranda kaldı.

F2 - F3 - F9 - F11 tuşları hiçbir şekilde işlem görmüyor.

DEL tuşu ile BIOS'a girilmiyor.

USB içine REFUS ile yükleme yaptım, USB ile de yükleme yapılmıyor.

Daha önce defalarca kez bu işlem yapıldı fakat böyle bir sorun olmamıştı. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Win8 Format Sırasında Sİyah Ekranda Kalma Sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naf-i -- 17 Nisan 2016; 0:57:50 >

• Açılışta bir uefi görünümü yada boot logo çıkıyor mu yoksa siyah ekran mı geliyor komple?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MSI logosu geliyor ve hemen akabinde fotoğrafını paylaştığım ekran ile karşılaşıyorum. Hiçbir işlem yapamıyorum.
  • naf-i kullanıcısına yanıt
    Boot ayarlarıyla oynadınız mı? Logo çıkıyorsa problem ekran/grafik modülleri ile alakalı değil. Cihazınızın biosuna giremediğinizi yazmışsınız. Bios pilini çıkararak sıfırlamayı denediniz mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Degistirdim evet ama sadece boot1: USB boot2: CD/DVD boot3: Harddisk yaptim o kadar.

Bende BIOS alakalı olarak tahmin ettim ama Garantisi devam ettiği için garanti bantini yirtmak istemedim. Pili cikartmakti niyetim aslinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.