Bildirim
win8 ile ilgili bir sorun
Parker Jotter Original CT Dolma Kalem, Açık Mavi - 2096900, Yeniden Doldurulabilir : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/dp/B07SZVMTF4
20 sa. önce paylaşıldı
Polhammobile Polham Katlanabilir Araç Lastik Kar, Çamur ve Kum Patinaj Kurtarma Aparatı, Patinaj Paleti : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CL2J393N?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_YAGZ9NH0NRTN2CZB0P4E&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
8 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
win7 -
quote:
Orijinalden alıntı: MsDipSomaNiaa89
Selam arkadaşlar ben win8 Yükseltme paketi ile yükseltim ancak gelen Win8 dijital indirmesini usbye almayı unuttum
Şimdide format atmam lazım Nasıl yapabilirim yeniden win7 mi döncem yoksa Başka türlü yapabilirmiyin yardım ederseniz iyi olur !
Tekrar 7 ye dönmene gerek yok sorunun cevabı bu konuda
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm -
evet gerek yok ama don bence win 7 daha iyi fibi -
Windows 7 ile devam. -
Bence win8 daha iyi birde 30 tl verdim yanii çok fena koyarr !!quote:
Orijinalden alıntı: Srcn81
Windows 7 ile devam. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vegabond81
Windows 7 ile devam.
+1 -
quote:
Orijinalden alıntı: orhan
quote:
Selam arkadaşlar ben win8 Yükseltme paketi ile yükseltim ancak gelen Win8 dijital indirmesini usbye almayı unuttum
Şimdide format atmam lazım Nasıl yapabilirim yeniden win7 mi döncem yoksa Başka türlü yapabilirmiyin yardım ederseniz iyi olur !
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm
Arkdaşım ben dijital indirmemi usbiye almadan kurdum o yüzden napabilirim diyorum
-
Arkadaşım biraz daha açık olur musun? Dijital indirme ne? İndirdiğin dosyayı silmediysen neden hala indirdiğin yerde değil?quote:
Orijinalden alıntı: Uniwadeequote:
Orijinalden alıntı: orhan
quote:
http://forum.donanimhaber.com/m_67409896/tm.htm
Arkdaşım ben dijital indirmemi usbiye almadan kurdum o yüzden napabilirim diyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: flashabu
Arkadaşım biraz daha açık olur musun? Dijital indirme ne? İndirdiğin dosyayı silmediysen neden hala indirdiğin yerde değil?
Promosyon kodunu yazdıgınd bigisayarına bir dosya geliyor ben onu usbyi almadan direk kurdum ve Win8 dijital indirmem Eski işletim sistemimde kaldı
Onu nasıl geri alabilirim yeniden pramı vercem yoksa başka türlüde yapılabilirmi ? -
Bir kez satın aldıysan muhtemelen tekrar indirdiğinde para istemez. Ama eski işletim sisteminin dosyalarını kaldırmamıştır kurulum zaten. Bilgisayarda bir arama yapar mısınız? (Ava Find programını öneririm) Arama yapmadan önce C'nin içinde Windows.old diye bir klasör olup olmadığına bakın.quote:
Arkadaşım biraz daha açık olur musun? Dijital indirme ne? İndirdiğin dosyayı silmediysen neden hala indirdiğin yerde değil?
Promosyon kodunu yazdıgınd bigisayarına bir dosya geliyor ben onu usbyi almadan direk kurdum ve Win8 dijital indirmem Eski işletim sistemimde kaldı
Onu nasıl geri alabilirim yeniden pramı vercem yoksa başka türlüde yapılabilirmi ?
Alıntıları Göster
-
quote:
Bir kez satın aldıysan muhtemelen tekrar indirdiğinde para istemez. Ama eski işletim sisteminin dosyalarını kaldırmamıştır kurulum zaten. Bilgisayarda bir arama yapar mısınız? (Ava Find programını öneririm) Arama yapmadan önce C'nin içinde Windows.old diye bir klasör olup olmadığına bakın.
Windows.old diye bir klosör vardı ve ben onu silmiştim -
Geçmiş olsun. Önceki işletim sisteminde ne varsa oraya taşınmıştı. Undelete programlarıyla dosyaya geri ulaşmayı deneyebilirsiniz ama düşük bir ihtimal.quote:
Bir kez satın aldıysan muhtemelen tekrar indirdiğinde para istemez. Ama eski işletim sisteminin dosyalarını kaldırmamıştır kurulum zaten. Bilgisayarda bir arama yapar mısınız? (Ava Find programını öneririm) Arama yapmadan önce C'nin içinde Windows.old diye bir klasör olup olmadığına bakın.
Windows.old diye bir klosör vardı ve ben onu silmiştim
Alıntıları Göster
-
win7quote:
Geçmiş olsun. Önceki işletim sisteminde ne varsa oraya taşınmıştı. Undelete programlarıyla dosyaya geri ulaşmayı deneyebilirsiniz ama düşük bir ihtimal.
Alıntıları Göster -
quote:
Geçmiş olsun. Önceki işletim sisteminde ne varsa oraya taşınmıştı. Undelete programlarıyla dosyaya geri ulaşmayı deneyebilirsiniz ama düşük bir ihtimal.
Tamam Teşekkür Ederimm . -
quote:
Şöyle bir şey yapabilirmiyim benm eski win7 cdsini takıp onar seçenigen yapabilirmiyim -
Hayır dosyayı silmişsiniz, silinen dosyaları geri getirmez onar seçeneği:)quote:
Şöyle bir şey yapabilirmiyim benm eski win7 cdsini takıp onar seçenigen yapabilirmiyim
Alıntıları Göster
-
quote:
Hayır dosyayı silmişsiniz, silinen dosyaları geri getirmez onar seçeneği:)
fffffff :D Peki bir arkadaşımında dijital indirmesi duruyor onu alıp kendi ürün kodumu girsem olurmu ? -
O zaman olur evet, zaten dediğim gibi tekrar indirirken bir ücret ödemenize gerek kalmamalı. Çünkü e-mail adresinizi vermiş oluyorsunuz microsoft'a, tekrar indirirken sizi tanır.quote:
Hayır dosyayı silmişsiniz, silinen dosyaları geri getirmez onar seçeneği:)
fffffff :D Peki bir arkadaşımında dijital indirmesi duruyor onu alıp kendi ürün kodumu girsem olurmu ?
Alıntıları Göster
-
quote:
O zaman olur evet, zaten dediğim gibi tekrar indirirken bir ücret ödemenize gerek kalmamalı. Çünkü e-mail adresinizi vermiş oluyorsunuz microsoft'a, tekrar indirirken sizi tanır.
Teşekürler :)
Benzer içerikler
- ağ güvenlik anahtarı doğru değil
- klasör veya dosya başka bir programda açık olduğundan bu eylem gerçekleştirilemiyor
- logitech garanti sorgulama
- bilgisayar ssd yi görmüyor
- freedos laptop alınır mı
- oem açılımı
- secure boot nedir
- iso dosyası nedir
- video boyutu küçültme
- dlss nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X