Bildirim
win8 site engelleme lütfen yardım...
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
Siteleri engelledigimi bilsinler istemiyorum. Güvenlik programi kullansam Çakarlar davayı gibime geliyo. Biri gelcek biri gidcek face bakiyim yok twitte bakiyim ben zaten kullanmiyorum oyle siteleri amacsiz aptalca bisey herneyse ama benim kuzenler birader falan face delisi. Benim pcde girilmesin istiyorum. Güvenlik Programı yüklemeden bildiginiz başka yol var mı? Yoksa sağlam win8 de sorunsuz bir program ismi önerirmisiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: blue1299
Siteleri engelledigimi bilsinler istemiyorum. Güvenlik programi kullansam Çakarlar davayı gibime geliyo. Biri gelcek biri gidcek face bakiyim yok twitte bakiyim ben zaten kullanmiyorum oyle siteleri amacsiz aptalca bisey herneyse ama benim kuzenler birader falan face delisi. Benim pcde girilmesin istiyorum. Güvenlik Programı yüklemeden bildiginiz başka yol var mı? Yoksa sağlam win8 de sorunsuz bir program ismi önerirmisiniz?
aladım seni, vakti zamanda zonealarm kullanıyordum, face gibi bi siteyi engellemistim, giremediklerinde baglantı kurulamıyor yazıyordu, zonealarm ing oldugu icin bırakıp n360 gectim, kolay gelsin.... -
netimde sorun var yazdıgım mesajlar gorunmuyor , aynı mesajı 2 defa yazmısım....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9978C176-E -- 28 Aralık 2013; 8:18:08 > -
C:\Windows\System32\drivers\etc
Klasörünü aç host dosyası karşına çıkıcak.
Masaüstüne gel sağ tıkla Yeni Metin belgesi yolunu izle ve bir boş metin belgesi oluştur. Metin belgesini aç. Şimdi host dosyasını tut ve metin belgesinin içine yolla metin belgesinin içinde açılacak.
127.0.0.1 localhost
yazısını kopyala ve en alt satıra yapıştır
127.0.0.1 *.facebook.com yaz şimdi metin belgesini X den kapat kaydedilsin mi diye soracak kaydet de dosya adı aynen kalsın kayıt türünü tüm dosyalar yap Kaydet butonuna bas.
İstediğim kadar siteyi bu yöntem ile engelleyebilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: MRT_
C:\Windows\System32\drivers\etc
Klasörünü aç host dosyası karşına çıkıcak.
Masaüstüne gel sağ tıkla Yeni Metin belgesi yolunu izle ve bir boş metin belgesi oluştur. Metin belgesini aç. Şimdi host dosyasını tut ve metin belgesinin içine yolla metin belgesinin içinde açılacak.
127.0.0.1 localhost
yazısını kopyala ve en alt satıra yapıştır
127.0.0.1 *.facebook.com yaz şimdi metin belgesini X den kapat kaydedilsin mi diye soracak kaydet de dosya adı aynen kalsın kayıt türünü tüm dosyalar yap Kaydet butonuna bas.
İstediğim kadar siteyi bu yöntem ile engelleyebilirsin.
Hocam dediğiniz yolu deniyorum ama yönetici izni istiyor malesef işe yaramıyor. Win8 kurulu bende. Netten baktığımda bu yontemin win8 de sorun çıkardığı yazıyordu host dosyası win7 ve diğer işletim sistemlerindeki gibi olmadıgı falan yaziyodu. Bu yönetici iznini aşmanın bi yolu yok mu?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X