win98 üzerine xp yükleyebilirmiyim???? yani hem xp hem 98 yükleyebilirmiyim...sorun olur mu???
eğer hdd den iki parça ise olur c ye win98 d ye ise xp yükler kullanırsın ama ikisi aynı parça üzerinde olmaz. ama o şekilde kullanmanı tavsiye etmem bence tek işletim sistemi kullan bilgisayar açısınmdan daha sağlıklı
tek sürücün varsada üzülme ilk win98 kur sonra xpyı kur sadece kurarken bir windowsun ismini değiştir winxp diye kur
ok tşk...
üzerine yükleye bilirsin xp cd sini takınca ilk başta gelir yükselt dediğin zaman wın98 in üstğe kurar ve bütün bilgilerin aynen kalır kurdun programlar dahil sadece wın98 xp ye yükseltmiş oldun kolay gelsin
üzerine kurulum yapabilirsin hic sorun olmaz ben bir ara 3 işletim sistemi kullanıyordum hic sorun olmuyor sadece 98 kurduktan sonra xp cdsini tak ve kuruluma başla kolay gelsin yazıları dikkatli oku biri ayrı bir sistem kurar biride var olan işletim sisteminin üstüne kurulur kolay gelsin
saolun.....
Partition magic isimli programdan hard-diski bölümle.. win98>c:ye kuruluysa xp'yide d:ye yüklersin bu kadar
diskini ikiye bol birine xp digerine 98 kurabilirsin. ama ilk önce 98 kurmalısın bu sart.
bence tek işletim sistemi kullanan daha iyi olur ama sen bilirsin bu arada c ye 98 d ye xp kurduktan sonra herhangi birini kaldırdıpın zaman sorun çıkarıyo demiş olayım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme