Şimdi Ara

winamp 5.1 ses vermiyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar arkadaşlar.benim bilgisayardaki on-board Ac97 AvanceALC650 ses kartı var.Bunda mic. ve line in girişleri de çıkış olarak atayarak 5.1 ses desteği sağlayabiliyor.Herşey yolunda, Windows Media Player ve AvRack programları bunu destekliyor ama Winamp desteklemiyor.sadece iki kanaldan ses veriyor.Eğer winampta bu sorunu gidermeyibilen varsa,yardım etsin lütfen.selamlar..

• winamp ta ctrl+p tusuyla options tan output sekmesine gel ordan direct soundoutput a configure de ve ordakı device secenegının ac97 olduundan emın ol.bu arada suruculerı yenıden sılıp yuklemenı onerırım
  • ya aynı sorun bendede var..asus on-board ses kartı var..5+1 destekli zaten win. media da çalışıyo..winampta çalışmıyor..sorun aynı..
    faruk yaşar..dediğini yaptım....ama olmadı..plug-in felan yüklemem lazım dedi bi arkadaş..bunu bilen varmıdır..ve hangi plug-in..bi yardım..
  • winamp icin stereo sesi 5.1 yayan plugin var onu kullanırsanız 5.1 ses veriyor ama pek iyi olmuyor.(sitesinde mevcut bu plugin).Size tavsiyem jetaudio adlı programdır sesi cok daha güzel 5.1 yayıyor(sblive 5.1 deki cmms den cok daha güzel) programda kullanışlı ve cok detaylı bir program.
    http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10013740.html adresinden basic sürümünü indirebilirsiniz.Pro sürümünden farkı sadece cd yazma,çeşitli ses efektleri eksik(bbe,x-bas,reverb falan...),ama basicdede sesi 5.1 olarak yayan x-surround özelliği mevcuttur.Deneyin isterseniz....

• eyvallah sağol..yüklüyom..bi bakiym..
  • Evet, jetAudio gerçekten çok güzel bi program, bende öneririm...
  • paylaşım için sağolun arkadaşlar faydalı oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: slayer35

winamp icin stereo sesi 5.1 yayan plugin var onu kullanırsanız 5.1 ses veriyor ama pek iyi olmuyor.(sitesinde mevcut bu plugin).Size tavsiyem jetaudio adlı programdır sesi cok daha güzel 5.1 yayıyor(sblive 5.1 deki cmms den cok daha güzel) programda kullanışlı ve cok detaylı bir program.
    http://www.download.com/JetAudio-Basic/3000-2167_4-10013740.html adresinden basic sürümünü indirebilirsiniz.Pro sürümünden farkı sadece cd yazma,çeşitli ses efektleri eksik(bbe,x-bas,reverb falan...),ama basicdede sesi 5.1 olarak yayan x-surround özelliği mevcuttur.Deneyin isterseniz....

o zaman bizde deneyelim

• Konuyu "YAZILIM GENEL" bölümüne taşıyorum..!
  • winamp tercihlerinden > eklenti > çıktı (output) > direct sound outputa gir(çift tıkla). orada "allow hardware acceleration" kutucuğunu işaretleyip dene bakalım. belki düzelebilir. bende de aynı sorun vardı .şimdi yok.
  • yeni çıkan winamp 5.1 surround edition versiyonu var bide onu dene
  • gazi27 ve diğer arkadaşlar ben size win dvd recorder 5 i tavsiye ederim winamp ve jet audio da iyi ama vin dvd recorder da srs basları falan var gayet hoş çalıyor 5+1 e uyumlu şahsen benim 5+1 hoparlörlerimin sesi pek hoşuma gitmiyordu bu programla kullanınca çok hoşuma gidiyor faydası oluyor bir deneyin derim 15-20 mb falan olsa gerek
  • yıllar sonra bu konunun işime yarayacağını hiç düşünmezdim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.