Şimdi Ara

Winamp Gizli Süper Bir Özellik! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
99
Cevap
2
Favori
4.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: berkartis

quote:

Orjinalden alıntı: Aslan_Bekir

quote:

Orjinalden alıntı: seyit ilktürk

-Winampda bir şarkı çalıyoruz!

- Sırası ile : Klavye yardımı ile Nul-Boşluk tuşu-ESC-L-boşluk tuşu-ESC-Soft tuşlarını giriyoruz! o kadar

nul ne bide soft ne bunları açıkalsanız

NULLSOFT winampı yapan firmanın adı. Klavyeden nul yazıyosun sonra esc ye bas ondan sonra l ye ondan sonra escye bas ondan sonra soft yaz.

olmuyor aynısını yaptım

• quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

3-Winamp ritminde klavye ışıkları
    Çok ilginç ve kullanıcı bir Winamp Plugin'i olan KeybVis alpha'yı eklentisini vereceğim adresden bilgisayarınıza kolayca kurabilirsiniz ...
    www.winamp.com/plugins/details.php?id=108744
    Bu eklenti Winamp'da çalmış olduğunuz şarkının ritmine göre klavyeniz üzeründe bulunan Caps Look, num lock, Scroll lock, ışıklarının yanıp sönmesini sağlıyor ve bu sayede enteresan görüntüler ortaya çıkıyor...
    Eğer winamp'a kurduğunuz bu eklenti çalışmazsa Ana menüde altında bulunan 'Visualization / Select Plug-in bölümünden KeybVis alpha'yı şeçip başlatarak sorunu çözebilirsiniz.
    (Ben yamayı yükledim sorunsuz çalıştı.Sildim klavyede bi sorun yok,klavye microsoft başka markalarda sorun olabilir)

bunu hiç yapan var mı güzele benziyor

şunu yapan var mı yaw

• OLUYO OLUYO GÜZELMİŞ....
  • quote:

2-kafa sallayan lama'lar
    1. Winamp 5'i başlatın.
    2. Ana pencereyi kenara doğru genişleterek "Beat Visualization" alanının görünmesini sağlayın (ana pencereyi 1,5 katı kadar genişletmeniz yeterli olacaktır).
    3. Beat yazısının hemen üzerinde 2 piksel genişliğinde bir elmas simgesi göreceksiniz.
    4. Ctrl-alt-shift tuşlarını basılı turun ve farenin sol tuşuyla elmasa tıklayın.
    5. Lamalar efekt alanının iki yanında belirir ve Winamp ile müzik dosyalarını çalarken kafa sallayarak müziğe eşlik ederler.

birde bu var mış
  • Olmuyor. N-U-L-BOŞLUK-ESC-L-BOŞLUK-ESC-S-O-F-T

Aynısını yapıyorum olmuyor.
  • o da oldu he he güzel bunlar...
    quote:

Orjinalden alıntı: uzil

quote:

2-kafa sallayan lama'lar
    1. Winamp 5'i başlatın.
    2. Ana pencereyi kenara doğru genişleterek "Beat Visualization" alanının görünmesini sağlayın (ana pencereyi 1,5 katı kadar genişletmeniz yeterli olacaktır).
    3. Beat yazısının hemen üzerinde 2 piksel genişliğinde bir elmas simgesi göreceksiniz.
    4. Ctrl-alt-shift tuşlarını basılı turun ve farenin sol tuşuyla elmasa tıklayın.
    5. Lamalar efekt alanının iki yanında belirir ve Winamp ile müzik dosyalarını çalarken kafa sallayarak müziğe eşlik ederler.

birde bu var mış

• quote:

Orjinalden alıntı: batuhany

Olmuyor. N-U-L-BOŞLUK-ESC-L-BOŞLUK-ESC-S-O-F-T

Aynısını yapıyorum olmuyor.

BOŞLUK A GEREK YOK

N-U-L-ESC-L-ESC-S-O-F-T
  • Olmuyorrr Olmuyorrrr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi director -- 14 Eylül 2007; 23:56:35 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: thepunisher35

Olmuyorrr Olmuyorrrr

winampı tıkla sonra nul yaz karşına pencere çıkacak ya pencere çıkınce boşluk tuşuna bas sonra esc ye pencere yok olcak sonra L tuşuna bas yine pencere çıkcak ve sen yin boşluk tuşuna basıcan sonra esc ye basıp onu yok edicen.sonra soft yazcan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzil -- 15 Eylül 2007; 0:07:38 >

• Güzelmiş.
  • beyler develer de çalışıyor ama klavye ışıklarını disco yapmayı bence denemeyin kalvye kafayı yer sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alpertunga

soft tuşu hangisi dostum, laptopda böle bi tuş yok

press any key dediginde napıyorsun
  • aslinda olmuyor diyenler winapa baksin oluyo bende ne oluyo dedim denilenleri yazin olur
  • ya boşluğa hiç gerek yok normal yazı nullsoft tur ama winamp de "l" harfi kısayol olduğu için esc ile kapatıp yazıya devam etmeniz lazım, yani böyle nul-esc-l-esc-soft

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi microgenius -- 15 Eylül 2007; 0:19:42 >
  • oha süper...
  • kafa sallayan lamalar da ii
  • Ass falan yaziyor üstte başka bir ekşın yok arkadaşlar benim winamp mi bozuk yoksa

Bu arada ass küfür değil miydi
  • winamp classic senin modern skin olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: microgenius

winamp classic senin modern skin olcak

tamamdır
  • çalışıo saol. bu baya eski bişe. eskiden yapmıştım ama untmuştm nası olduunu. lamalar da fena dil ama beenmedm kafa sallayışlarını
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.