Şimdi Ara

WINAMP HOPARLÖR PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar, müzik dinlerken winamp kullaniyordum, fakat gecen gün sag hoparlörümün winamp dinlerken calismadigini farkettim.Ayni parcalari Windows Media Player ile oynatirken iki hoparlördende ses geliyor.Fakat winamp ile dinlerken sag hoparlörden gelmiyor.Acaba yanlislikla bi tusa mi basatim yada bu durumu nasil düzeltebilirim?Bi bilen var mi?

• ekolayzırdan balans ayarlarını kontrol et
  • Bas ayari normal gözüküyor zati ekolayzir kisminda sag sol hoparlör ayarini yapn kisim var mi ki?
  • hacı bas değil balans yani sağ sol ayarı winamp'ın ekolayzırını aç orda sol üst köşede falan olması lazım kurcala biraz ya
  • balans ayarı yapmalısın...
    config yazan yere tıkla acılan pencere de sol ust kose de balans var onu ortaya getir...
  • abicim winampda equalizer ksiminda nerde config kismi var bir türlü göremedim?
    quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

balans ayarı yapmalısın...
    config yazan yere tıkla acılan pencere de sol ust kose de balans var onu ortaya getir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rd4r

abicim winampda equalizer ksiminda nerde config kismi var bir türlü göremedim?
    quote:

Orjinalden alıntı: redhotrider

balans ayarı yapmalısın...

equalizer de diil ana pencere de seeking bar ın altında config yazıo
    o ok a tıkla hemen assa dogru bi pencere acılcak o pencerenin en solunda... ust kosede
  • bak abi kırmızıyla gösterdiğim yerden bahsediyorum orayı bir kontrol et

WINAMP HOPARLÖR PROBLEMI
  • eyw abi saolasin bende winamp classic skin vardi,bu gözükmüyordu skini degistirince gördüm
    quote:

Orjinalden alıntı: EL NINO

bak abi kırmızıyla gösterdiğim yerden bahsediyorum orayı bir kontrol et

WINAMP HOPARLÖR PROBLEMI

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.