Merhaba Arkadaşlar, WinCe tabanlı Roadstar double teyp vardı Navigasyonun güncelleme ve desteği bitince birkaç gün araştırma yaparak iGo-Primo 2.4-9.6.13 ve Turkey_HERE_2024.Q4 doyalarına ulaştım bir arada değillerdi, bir araya getirerk SD karta attım ve çalıştırdım, gayet güzel çalışıyor bende, sizlerinde faydalana bilmesi için Paylaşmak istedim. Bendeki SD kartta navigasyon açılışını MobileNavigator\MobileNavigator.exe şeklindey di önceki navi arayüzü bende aynı olması için klasör ve uygulama ismini değiştirdim, sizlerde farklı olabilir isim ve yol farkılı oalbilir, değiştirerek sonra SD karta atabilirsiniz. ilk açılışta kurulum yapıyor ekranda ki yönergeleri seçerek devam ediyoruz ve en sonda navigasyon uygulamamız açılıyor, benim farkettiğim ufak bir detay var ilk açılışta harita modu 3D şeklinde gelmişti bende biraz kastığını fark ettim ve "Harita" ayarlarıdan normal harita moduna aldım, bilginiz olsun. Haritaları yayınlandıkça, burdan paylaşmaya çalışırım. MOBİL SÜRÜM DEĞİLDİR: iGo-Primo 2.4-9.6.13 ve Turkey_HERE_2024.Q4 ![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akreps -- 19 Nisan 2025; 1:41:42 > |
Bildirim