Şimdi Ara

windovs 7 üzerine xp nasıl kurulur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle şunu belirtmek isterim bu konuda araştırma yaptım biraz ama net sonuçlar içeren konular bulamadığım için sizlerden yardım istiyorum elektronik teknikeriyim ve proteus yazılımını kullanmam gerekiyor ama windows 7 de istediğim özelliklerini kullanamıyorum windovs 7 yi kaldırmadan kurmam gerekiyor bunun yolu da xp ye sadece beim laptop un hdd driverini eklemek ama driveri nereden nasıl bulacağım ve benim hdd in model numarasını nasıl bulacağım net bilmiyorum bana kesin çözüm konusunda yardımcı olursanız ve bu işi sizin yardımınızla halletmek istiyorum eğer ki siz bana bu hususda yardımcı olursanız gerçekten çok müteşekkir olacağım ayrıca başka sitelere değil buraya gelmemin doğru olduğunun farkına varacağım cevap yazacak arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunarım

NOT: açık ve yardımcı olacak cevap vermenizi rica ediyorum

• hala cevap yok mu arkadaşlar ? yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • virtualbox,microsoft virtual pc veya vmware tarzı işletim sistemi emulatörü kullanmalısın.

Windows 7 de XP Mode diye bişey var.ama onu indirebilmek ve kullanabilmek için orjinal win7 olması gerekiyor.onun yaptığını virtualbox yapıyor.

Sanal işletim sistemi emulatörleri nasıl kullanılır o konulara bi bak istersen...

virtualbox kullanıyorum ben onu tavsiye edebilirim.freeware dir.

google da "virtualbox kullanımı resimli anlatım" veya "vmware kullanımı resimli anlatım" diye arat ordan öğrenip win7 de sanal işletim sistemi emulatörüyle XP yi kullanabilir oraya istediğin yazılımı kurabilirsin.

YADA bilgisayarına format çekip önce C ye Windows XP kurup daga sonra D ye Win7 kurup çift işletim sistemi kullanabilirsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z123456 -- 26 Ekim 2011; 14:21:53 >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_23366495/tm.htm

buyrun. vistadan bahsetmiş ama vista ile win7 kurulumu aynı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.