Şimdi Ara

windows 0x80070570 kurulum hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslar bir sorunum var pc me win 7 Ultimate 64bit kurdum, hiç sorun yoktu. ay önce bilgisayarım virüs yüzünden çökmüştü, tekrar formatlayıp kullanmaya devam ettim. Fakat geçen gün sistem yavaşladığı için tekrar format atmaya karar verdim, 0x80070570 (dosyalar kopyalanamıyor, cd bozuk olabilir vs.) gibilerinden bir hata verdi. Dvd bozulmuştur diyip elimdeki imajla yeni bir dvd çektim (4x hızıyla). %40a geldiğinde yine aynı hatayı verdi.

İmajın bozuk olabileceği ihtimalini düşünüp internetten güvenilir bir siteden yeni bir imaj indirdim, hiç sorunsuz dvdye yazdırıp pcye taktım.
    YİNE AYNI LANET HATA.

elimdei dvdlerle farklı bilgisayarlar format attım sorun yok

hani sistemde 4 gb ram var 2 takıp ,ekran kartını çıkartıp formatlama yaptım yine olmadı nasıl halledebilirim bu sorunu ?

• konuyla alakalı kimsenin cevabı yokmu ?
  • Selam
    Bu durumda sanırım DVD yazıcınızda bir sorun var. Bunu USB ilede yapabilirsiniz.. Microsoft'un Windows7-USB-DVD-tool isimli yazılımını indirin ve boot yeteneğine sahip 4 GB boyutunda bir Flash Bellek ile bunu halledebilirsiniz. Bizzat kullandığım için tavsiye ederim.
    Ön bilgi: Falsh belleğe kurulum ve yükleme işlemi esnasında Win7.iso dosyası içindeki Autorun.inf için Virüs programınız tepki verebilir ve yükleme gerçekleşmez. Bu durumda Antivirüs yazılımını devre dışı bırakacak veya kaldıracaksınız!

Not: Kurulum penceresinde 100 MB alan ile kurulacak bölümü mutlaka silin. Aksi durumda aynı yere kurulacak ve sistem şişecek veya hatalar verecektir.
    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.