Şimdi Ara

Windows 10 1903 Resmi Türkçe Final Sürümü (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
4
Favori
49.978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 18362.86'dan selamlar , tertemiz formattan ve internete bağlanmadan sürücü kurulumlarından sonra dahi 1 dakika 20 saniye gibi sürelerde açılıyordu 1903 sürümü.Çözümü disk defrag yapmak oldu. 1803'te 17 saniyeyken 1903'te şuan oldukça temiz 22 saniye gibi açılış süresi var tuşa bastıktan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agmerhamto -- 9 Mayıs 2019; 22:39:15 >
  • agmerhamto kullanıcısına yanıt
    Bende 4 saniyede açılıyor MSI Fastboot + SSD ile.
  • Hocam bende ssd yok 5400 rpmlik 2.5 laptop hddsi var, ama karşılaştırınca da 5 saniye kadar daha yavaş açılıyor 1903.Pek umrumda değil açılış süresi ama merak edenlere aradaki farkı yazayım dedim.
  • helsloot kullanıcısına yanıt
    CMD yi masaüstünde yeni klasör oluşturup onun içerisinde çalıştırmayı deneyin bende de aynı sorun olmuştu bu şekilde düzeltmiştim. Yine hata verirse programı açtığınızda oluşturulan dosyaları silip tekrar cmd yi çalıştırınız. Birkaç kez denemeden sonra çalışıyor. Serverlara bağlanırken sorun olabiliyor o yüzden yapıyor bu hatayı. Mümkünse arka planda ekstra bir program açmayınız. Windows Defender'ı kapatmınızı öneririm. Resmi setup olmadığı için Windows bunu tehdit gibi algılayabiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: takasa

CMD yi masaüstünde yeni klasör oluşturup onun içerisinde çalıştırmayı deneyin bende de aynı sorun olmuştu bu şekilde düzeltmiştim. Yine hata verirse programı açtığınızda oluşturulan dosyaları silip tekrar cmd yi çalıştırınız. Birkaç kez denemeden sonra çalışıyor. Serverlara bağlanırken sorun olabiliyor o yüzden yapıyor bu hatayı. Mümkünse arka planda ekstra bir program açmayınız. Windows Defender'ı kapatmınızı öneririm. Resmi setup olmadığı için Windows bunu tehdit gibi algılayabiliyor.
    Kurdum hocam artık şimdilik sorun yok o hata verilenlerde windows update'den alır herhalde kendi otomatikman

Windows 10 1903 Resmi Türkçe Final Sürümü

• quote:

Orijinalden alıntı: takasa

https://uup.rg-adguard.net/ bu siteden istediğiniz windows sürümü seçerek cmd dosyasını indirin. Ardından indirdiğiniz cmd yi açın. İndirme hızına bağlı olarak 15-30dk arasında size son güncellemelerin entegre edilmiş orjinal ISO dosyasınızı oluşturuyor. Onu mu indireyim bunu mu indireyim diye arayıp durmayın en son güncel 1903 RTM 18362.86 sürümüdür. Gönül rahatlığı ile yükleyebilirsiniz. CMD işlemleri tamamlamadan sakın kapatmayınız. PC hızınıza göre işlem uzayabilir.

Resimdeki gibi iletiyi gördüğünüzde işlem bitmiştir.
    1903 RTM 18362.86 sürümü direk linki yok mu?

• 1903 kurdum. Aynen stabil. Sorun yok şimdilik. Donanım sürücü bakımından baya yol almışlar. Uyumsuz sürücü yok denecek kadar az. Sistemin disk kullanım performansı da artmış neredeyse %50 daha hızlı kopyalanıp taşınıyor dosyalar.

Bazen renkler soluklaşıyor uygulamalarda onu kendi ayarlıyormuş gibi göz yorulmasın diye maviliği azaltıyor o özellikte hoşuma gitti. Telemetry ayarlarını vs kurcalamadım daha ama internette bazen yavaşlamalar dikkatimi çekti. Galiba bellekten yoğun bir dosya transferi işlemi var arka alanda yada sistem boştayken ekran kartımı kripto madencilik yapmak için kullanıyor microcoft Bu kuşkunun sebebi sistem boştayken Cpu da %100 Ekran kartında %60 - %30 gibi bir kullanım oluyor. Görev yöneticisini ayrıntılı inceleyiniz sizde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 10 Mayıs 2019; 4:28:21 >
  • selodonanımhaber kullanıcısına yanıt
    Şuanda upload ediyorum gün içerisinde linki paylaşıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RElS

1903 kurdum. Aynen stabil. Sorun yok şimdilik. Donanım sürücü bakımından baya yol almışlar. Uyumsuz sürücü yok denecek kadar az. Sistemin disk kullanım performansı da artmış neredeyse %50 daha hızlı kopyalanıp taşınıyor dosyalar.

Bazen renkler soluklaşıyor uygulamalarda onu kendi ayarlıyormuş gibi göz yorulmasın diye maviliği azaltıyor o özellikte hoşuma gitti. Telemetry ayarlarını vs kurcalamadım daha ama internette bazen yavaşlamalar dikkatimi çekti. Galiba bellekten yoğun bir dosya transferi işlemi var arka alanda yada sistem boştayken ekran kartımı kripto madencilik yapmak için kullanıyor microcoft Bu kuşkunun sebebi sistem boştayken Cpu da %100 Ekran kartında %60 - %30 gibi bir kullanım oluyor. Görev yöneticisini ayrıntılı inceleyiniz sizde.
    Abi o %100 disk kullanımı HDD'li sistemlerde oluyor hala çözememişler mi yaw o sorunu

• isteyenler için iso doyasını upload ettim linki aşağıda

• helsloot kullanıcısına yanıt
    1809'da o tarz sıkıntı yokken 1903'te olması garip olmuş... HDD markası ne? belki belli markalarda oluyor her HDD aynı ön bellek modünü kullanmıyor... yavaş parça kullanan markalarda sıkıntı olduğu kesin...
  • kurayımmı 1903ü kurmayayımmı birşey söyleyin lütfen :)
  • Madem çıktı bu 1903 , niye Windows Update ile güncelleme yapılamıyor.
    Ben uğraşmak istemiyorum iso falan.
    Basıyım güncellesin , yok mu öyle bişey ?
  • 1709 dan beri laptopta nvidia ekran kartı ile mavi ekran hatası veriyordu herşeyi denedim çözememiştim. Önceden sorunsuzken o güncelleme ile bozdu. Şuan o sorun düzelmişmidir. Yüklemelimiyim sizce. Eski donanımlarda sıkıntı yapıyor mu laptop vaio
  • Beyler bir bug buldum maalesef , laptop'un kapağını kapatıp açtıktan sonra ekran gelmiyor ekram açık ama windows masaüstü gözükmüyor siyah ekran gözüküyor
  • KNTLG kullanıcısına yanıt
    Var. Biraz daha beklerseniz update üzerinden yayınlanacak zaten. Buradaki iso'lar daha önce kurmak için. Ayrıca siz de beklemek istemiyorsanız ve format atmak da istemiyorsanız iso'yu indirip güncelleştir diyerek yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar meltdown ve spectre yamaları bu sürümde kaldırıldı mı?
  • Media Cretion Tools ile indirince 1903 sürümü iniyor mu? Yoksa beklemek mi lazım?
  • AKTeknisyen A kullanıcısına yanıt
    Bu sorular defalarca cevaplandı biraz konuyu ve cevapları incelerseniz sorunuzun cevabını bulacaksınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.