Şimdi Ara

Windows 10 & AMD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımı Windows 10'a Yükselttim. Herşey Normal Gidiyordu. Fakat Bugün GTA IV Oyununu Açtığımda Bir Sorunla Karşılaştım. Ekran Kartını Okumuyor. AMD'nin Kendi Sitesinden Ekran Kartının Driverlerini Yükledim Windows 10 İçin. Ne Yapmam Gerekli Yardımlarınızı Bekliyorum.

• Yeni çıkan işletim sistemlerinde böyle sorunlar her zaman oluyor. Fakat ekran kartını okumuyor diye bir şey olamaz :) Aldığın hatayı yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arenasss

Yeni çıkan işletim sistemlerinde böyle sorunlar her zaman oluyor. Fakat ekran kartını okumuyor diye bir şey olamaz :) Aldığın hatayı yazarsan yardımcı olmaya çalışalım.

Affects video memory and GPU performance.

Warning! Your graphics settings are near, or exceed, the suggested resource limits for your system. It is recommended that you reduce your graphic settings in order to run the game optimaaly.

Resource Usege 202/180 Mb

Windows 10'a Yükseltmeden Önce Böyle Bir Sorunum Yoktu. Oyunu Donmadan/Kasmadan Rahat Oynayabiliyordum.
  • uyumluluk ayarı değiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece772

uyumluluk ayarı değiştir

Denedim Onunla Bir Alakası Yok Galiba. İntel® Graphics Bile Çözünürlük Hatası Veriyor. W10 - Puan :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 8 grafik kartı sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.