Şimdi Ara

Windows 10 ''bağlı hoparlör veya kulaklık yok'' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Monster Tulpar T7 v20.1 laptop sahibiyim. Bilgisayarda bağlı hoparlör veya kulaklık yok hatası alıyorum. Denetim masasında Realtek gözüküyor ancak aygıt yöneticisinde yok. Çeşitli sürücüler yüklemeyi denedim ancak olmadı. Sadece C: Program filesx86 Realtek yolunda driver yükleyince dosyalar gelmiyor. Yani arkadasın klasöründe Audio içinde çeşitli dosyalar oluşurken bende sadece 2 dosya olusuyor. Gerekli resimleri konu altına ekliyorum. Bilgisi veya deneyimi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok çok sevinirim.

• Bağlı Hoparlör veya Kulaklık Yok - Kesin Çözüm (Çok Basit) (youtube.com)

olmuyorsa Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.0.7.7 (guru3d.com)

bunu indir sonra bilgisayarı güvenli modda çalıştır. ddu programnı aç ve ses kartının driverini sil. monsterin Sürücü ve İndirmeler - Tulpar T7 V20.1 Serisi 17,3" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook Destek sesi kur ve tekrar dene.

( güvenli moddayken aygıt yöneticisine git ve ses kısmından gizli aygıt göster de ) çift varsa sil .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 5 Temmuz 2024; 19:15:10 >

• ilginiz için teşekkür ederim. ama aynı şekilde kaldı. yine C/Program Files86/Realtek/Audio içine sadece 2 klasör gelip içlerinde 1'er dosya şeklinde kalıyor.

• LinkinParkl L kullanıcısına yanıt

biostan ses kartının etkin olup olmadığına bak. enabled yazıyorsa disable yap save exit de. tekrardan güvenli kipte çalıştırve ddu ile realteki sil. sildikten sonra biosa gir sesi enable yap. sonra aygıt yöneticisine bak ses de ünlem gelmiş mi diye. ünlem varsa ses driverini yükle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 6 Temmuz 2024; 14:13:22 >
  • Bios ekranında ses bölmesi tam olarak nerede bilmiyorum acaba resim eklesem yardımcı olabilir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkinParkl -- 7 Temmuz 2024; 12:19:27 >

şu driveri denermisin

https://d2pa7jipihc4h1.cloudfront.net/ftp/drivers/tulpar/T7_V19-3/AUDIO.rar

• denedim ancak aynı durum :( acaba donanımsal bir sorun mu .

yapabiliyorsan temiz kurulum yap usb ile. driverları tulpar19.3 olarak indir. bios kısmnda model olarak o gözüküyor. sonrasında hala sorun veriyorsa monster teknik servise gönderebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi potti34 -- 7 Temmuz 2024; 14:49:23 >
  • ilgin için çok sağol hocam .

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.