Şimdi Ara

windows 10 da emülatör kuramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar windows 10`lu bilgisayarıma android emülatör kuramuyorum BlueStacks.  MeMU. NoxPlayer. GameLoop. hepsini denedim denedim olmadı kuruluyor ama açmak istediğimde windows çöküyor ne olduğunu çözemedim. yönetici olarak kurdum olmadı windows güvenliği kapattım olmadı. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim cpu amd ryzen5 5600x ram 32 gb gpu evga 2060 super

• bilgi sahibi olan yok mu ?

• Biosdan Virtualization Technology - Sanallaştırma teknolojisi açık mı kontrol edin. Ardından emulator ayarlarından -OpenGL -DirectX grafik modlarını değiştirin. Düzelmezse donanım sürücülerini güncellemeniz gerekiyor olabilir.

• RElS kullanıcısına yanıt

az önce kapalı olan sanallastırmayı açtım durumda değişiklik yok. problemin onda olmadığı anlaşıldı. ilginç olan dün gameloop kurdum. gameloop açıldı sırf denemek için cod mobili kurdum oyun yüklendi. oyun başlangıc kurulum ayarına geldığimde sistem çoktu. belki sanallaştırma o zaman kapalıydı belki ondan çöktü blemem. bugünde senin dediğini yapıp az önce sanallaştırmayı aktif ettim. BlueStacks  emülatörünü kurmak istedim kurulum ekranında windows 10 çökme ekranı geldi. beyler önce şunu izah edeyim elimde pc de. cod modern warfare var cod black ops cold war var. ilk cod warzone yüklü ama oynamıyorum ben şu an BlueStacks  uzerinden. cod warzona mobili kurmak istiyorum. şimdi diyeceksiniz ki. elini altında orjinal cod serisinden 2 tane oyun var. neden mobil warzone. sebebine gelirsek eski haritanın bire bir aynısı mobil warzonede var verdansk haritası var. onu geç severek oynadığım mod var. Plunder Blood Money daha iyi anlaman açısından alttaki videoyu attım

Kabzamoloi_youtube
    #warzone2 #warzonesouthafrica #callofduty #modernwarfare2 #callofdutymodernwarfare2 #callofduty2022 Like and subscribe for more updates on the new call of duty of 2022. Stay Frosty ❤️🇿🇦 Leave a like and subscribe for more Call of duty videos.😎🇿🇦 link to my channel: https://youtube.com/channel/UCv7ahbcrv7JsNb4PT0UcZ8g
    https://www.youtube.com/watch?v=5TFbMHH2BVc

sırf bu oyun için emülatörü kurmak istiyorum. şu an da pc de warzone 2.0 sorunsuz çalşıyor ama plunder money modu olmadığı için sildım. şu an o mod warzone 2.0 da var ise. emulatöre gerek kalmıyabilir. ama uzunca bir suredir warzone 2.0 oynamadım son durum nedir bilmiyorum.

• sireno52 kullanıcısına yanıt

Sanallaştırma emulator kullanımı için gerekli. Emulatorler belirlediğiniz sayıda işlemci çekirdeği ve ram kullanır.

https://www.ldplayer.net/support/

LDPlayer ı da deneyebilirsiniz. 64bit/32bit çeşitli versiyonları mevcut.

aynen dediğin gibiymiş bios dan kaynaklı yalnız sanallaştırma haricinde bios dan amd V aktif hale getirmek gerekiyormuş henuz kurmadım şu an erkenkurulum bittikten sonra bir sorun çıkarsa yazarım

Ldplayer. Onu da denedim. oyunu desteklemiyor. benim PC cod mw2 acıyor ama emulatör üzerinde cod wazone mobili desteklemiyor. çok gülünç bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sireno52 -- 20 Ekim 2023; 20:11:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.