Şimdi Ara

windows 10 ekran kartı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi geceler. Bilgisayarımda Ati Mobility Radeon Hd 4650 1gb ekran kartı var fakat windows 10 uyumlu driver yok.4xxx serisine destek verilecek mi? Bilgisi olan varmı?

• Mevcut işletim sisteminiz 8.1 veya Windows 7 ise yükseltme seçeneği tam size göre. Yalnız xp ve normal ilk çıkan windows 8'ler için upgrade aracı yayınlanmadı diye biliyorum. Ben yükseltme yaptığımda masaüstündeki tüm dosyalarım, masaüstü temam dahil aynı olarak geldi, aktivasyon hediyeleri için de teşekkür ediyorum. Her şey için windows 8 işletim sistemine uygun sürücü işinizi görecek hata vermeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: direkt3d

Mevcut işletim sisteminiz 8.1 veya Windows 7 ise yükseltme seçeneği tam size göre. Yalnız xp ve normal ilk çıkan windows 8'ler için upgrade aracı yayınlanmadı diye biliyorum. Ben yükseltme yaptığımda masaüstündeki tüm dosyalarım, masaüstü temam dahil aynı olarak geldi, aktivasyon hediyeleri için de teşekkür ediyorum. Her şey için windows 8 işletim sistemine uygun sürücü işinizi görecek hata vermeyecektir.

Dediğiniz gib yaptım çoğu oyun çalışıyor fakat catalyst center hata veriyor.İnşallah kısa zamanda uygun bir driver çıkarılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fruko_38 -- 30 Temmuz 2015; 16:27:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.