Şimdi Ara

Windows 10 Güncel MSDN ISO Dosyaları: 21H1 19043.2364 - 21H2 19044.2364 - 22H2 19045.2364 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
738
Cevap
38
Favori
85.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Update üzerinden henüz 2004 sürümü gelmedi ama ben şimdi indirip kurmak istiyorum. Update üzerinden verilecek sürümü şu anda indirip kurma ihtimalimiz var mıdır? Yani Insider gibi falan olmayacak. Update'de verilecek sürümün aynısı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRT_ kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, 1709 Son yayimlanan iso linki varsa elinizde alabilir miyim?
    Cok tesekkurler :) Iyi bayramlar.
  • @erdiozgor, yukarıdaki mesajlarda linklerini verdiğim MSDN sürüm olanı indirip kurun bu sürüm bir kaç gün sonra yayınlanacak olan sürümdür.

@8erk, 1709 son sürümü yok malesef

Dec 2017 sürümü var. (Build 16299.125)

quote:

jxjjxy-my.sharepoint.com/:f:/g/personal/gezoesloog_t_odmail_cn/ElvFb-YEksBHn9S4MuDZw5EBRDfth3MkZZ6IbEq8oAwJAg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Mayıs 2020; 14:10:29 >
  • @MRT_ hocam selam direk 2004 iso indirme linki göremedim konuda sanırım oluşturmak gerekiyor. rica etsem direk link verebilir misiniz güncel türkçe 2004 iso'sunun?
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Turkce olani suan itibariyle sizdiran olmamistir. Ingilizce istersen buyur :

19041.264 -
    Облако Mail.ru
    Папка из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/tE3D/2rhdmbv7H

Birileri donusturmeyle yapsa da FAT32 lik uyumlu degillerdir yani 4 GB tan buyuk olarak var onlar da malum sonradan olusturulmustir. Gerci imaj lari parcalatabilirlerdi orjinal olmadigi dokunuldugu daha da vurgulanmis olacaktir diye kimseler pek orali olmaz :) .

Ortalama / yaygin kullanici icin Consumer Edition en idealidir...

EKLEME/UYARI

Az once ben de indirip merak edip baktim :)

Ingilizce WZOR un yayinladigi da enteresandir install.wim dosyasi 4 GB tan buyuk ( 4.17 GB! ) MSDN gercek iso larindaki resmi olarak sizdirilirsa veya yayinlanirsa onlardakiler emin olun install.wim dosyalari 4 GB altinda olacaktir ... Gerci Media Creater Tools takiler .esd olarak hazirliyor ve haliyle de sikistirma geregi herhalukarda 4 GB alti da olacaktir ...

Ben derim ki WZOR dan da uzak durun ... Ama yok yine de olsun diyorsaniz da paylastim :) ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 26 Mayıs 2020; 1:20:28 >

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. 2004'ün Almanca'sı filan yayınlanmış, Almanca 1909 kullanıyordum artık Türkçe kullanmak istedim fakat iso'sunu bulamadım. Demek yayınlanmadı daha ilginç.
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    En ideali soyle :
    UUP dump
    19041 - Browse known builds
    https://uupdump.ml/known.php?q=19041

Istediginiz dilde istediginiz mimaride istediniz surum(ler) de iso olusturabilirsiniz hatta icinde .esd li olarak ta ...

Sahsen buradan otomatik olusturdugum iso lara takiliyorum.

Son demler sanırım bunlar resmi olarak dağıtılır ay sonu. Update ile yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 26 Mayıs 2020; 2:46:10 >
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Aslinda gec bile kalindi... Aslinda yayinlandi, usulen biraz beklemek gerek istersen tabi..
    UUPDump programının konusunu açmıştım o zamandan bu yana baya geliştirmiş kendini sistem. https://forum.donanimhaber.com/uup-dump-downloader-ile-guncel-guvenli-iso-elde-etme--137946439#137946439

Exe üzerinden çalışmıyor sanırım artık, scriptleri de çok iyi çalışıyor hemen kendime bir 19041.264 Pro x64 iso edindim :)

Bu arada dikkatimi çeken ring kısmı, bazılarında insider yazıyor, Release Preview olanı tercih ettim daha garanti olsun diye.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    Evet baya gelistirmisler. Yakin zamana kadar da ufak tefek sorunlari olsa da script gelistiriliyor...
    GitHub
    whatever127 - Overview
    https://github.com/whatever127

Az once yukledim. Insider halkasinda filan olmaya gerek yok.

Bendeki cihazlardan birine meraktan iso sunu olusturup yukledim.

Ingilizce Pro 64 bit lik iso isimlendirmesi soyle oldu :

19041.264.200510-0403.VB_RELEASE_SVC_PROD1_CLIENTPRO_OEMRET_X64FRE_EN-US Watermark/Filigran da yok ...

Neticede MSDN piyasadaki .264 ler ile ayni elbette biz hazirlamis olduk programciklarla ...

Bizi ilgilendiren kisim soyle :
    UUP dump
    19041 - Browse known builds
    https://uupdump.ml/known.php?q=19041

Anasayfasindakilerde elbette Insider in her seviyesindekiler de olacaktir olagandir ...

RP de kalmak istiyorsan baska ...

19041.264.200510-0403.VB_RELEASE_SVC_PROD1_CLIENTMULTI_X64FRE_TR-TR

Benimki de böyle oldu VirtualBox'da denedim problem yok.
    Bir gün mutlaka install.win dosyasının boyutu 4 GB'ı geçecek, sizce install.win dosyası part şeklinde mi yayınlanır yoksa FAT32 kuruluma veda mı edilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    Gecse bile Microsoft onu 4 GB altina gore bolumlendirecektir

Cozumu de vardir keza :

Teşekkürler, zaten mantıklı olanda bu. Dediğiniz gibi WZOR'un dosyası sıkıntılı o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgrn7 -- 26 Mayıs 2020; 8:30:44 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama isimlendirmesine gore aynisini ayrica ben de olusturum birden fazla surumlu Home ve Pro . Test amacli o sekilde ben de olustu ve install.wim dosyasi da 3.4 GB olarak kaldi.

WZOR daki gibi 4 GB tan buyukte degil ... WZOR yayinlananlar uzerinde SVF+Source turevlerini kullanmakta bence kaynak iso dosyasi anormal 4 GB tan buyuk olmasi ile supheli kotu uygulamalar ( virus solucan vs ) olabilir diye kimseye de onermem. Konu sahibi arkadas dahil bircok kisi Kaynak uzerinden delta dosyalar ile dil donusumunu de entegre ettirilmesine de teknik olarak dogru bulmuyorum. Hicte denemedim. Varsin herseyi yardim belgeleri dahil herseyi %100 Turkce olsun ama dedigim giib install.wim dosyasi dijital izmali degildir! Icinde neler ayrica eklenmistir supheli ve saibelidir... Rus WZOR olunca ayrica dusunmek lazim!

Polemk filan yapmak istemiyorum ama durum boyle :/ ...

Velevki hicbirsey yok ama dosya boyutu kaynagi 4GB tan buyuk olmasi ile UEFI uyumlu yani FAT32 kurulumu da olmayacaktir ..

Elbette RFUS gibi programlarda NTFS tabanli UEFI uyumlu boot edilebilir kurulum dosyalari pekala olusturulabiliyor bu da var ... Ama FAT32 ile devam etmek varken neden bu sisirilmis icerigi saibeli virus vs olabilecek seyler icin katlanilisin ve sistemlerimizde barinsin!

Aman aman .. Dikkatli olun derim....

Tedbirli olmak bu tur detaylarda asiri onemlidir...

• Bgrn7 kullanıcısına yanıt
    SIKINTILI kesin elle kanitlanabilir sunlardir diyemiyorum ama dosya icerigi haddinden fazla olmasi ile acaba niye diye soruyor insan. Benzer durumlar onceki surum Windows larda da olmustu daha sonrasi resmi Microsoft iso larinda baktik ayni surum windows icerigindeki hicbir dosyasi 4 GB tan buyuk degilmis . Bu da hakli olarak virus var veya yok gereksiz icerik sisirilmesi ile neler eklenmistir acaba diye soruyor insan ...

Az once de dedigim gibi en iyimser hicbirsey yok denilse de virus solucna filan FAT32 UEFI boot edilebilir bellek uyumlu kurum dosyalarina da sahip olmadigini da inkar edeeyiz ve bu bir sorundur herne kadar RFUS ile NTFS tabanli UEFI bot edilebilir medya hazirlanabilse de ...

RUS lardir WZOR ... Baya eskiler de .. Dikkatli olmak gerek ....
  • Turkce dilinde olarak bizi ilgilen kisim adresi soyle :
    UUP dump
    19041 - Bilinen derlemelere göz atın
    https://uupdump.ml/known.php?q=19041&lang=tr-tr

Onceki paylasimim da Amerikan Ingilizcesi uzerine idi . Gerci onceki paylastigim adreste de indirme faslinda da dili Turkce olarak secip degistirebiliyorsunuz da ..

• Science is Amazingtwitter
    Science is Amazing
    https://twitter.com/AMAZlNGSCIENCE/status/1264549958385975301

Sondoron S kullanıcısına yanıt
    @Sondoron, ISO dosyasını oluşturmak çok kolay oluşturup sahip olabilirsiniz.

@smart1978, Türkçesini verdik ya kardeşim yukarıda ve konunun ilk mesajına eklediğim o linklerden indirip oluşturuluyor. Ayrıca benim verdiğim linkler WZOR linkleri değildir.

FAT32 gerek yok. UEFI olarak kurmak için NTFS dosya sistemi ile de kurulabiliyor.

Windows 10 Güncel MSDN ISO Dosyaları:  21H1 19043.2364 - 21H2 19044.2364 - 22H2 19045.2364

Rufus'da ayar böyle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRT_ -- 26 Mayıs 2020; 13:52:19 >

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.