Şimdi Ara

Windows 10 için geri sayım başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuist

Haber nerde??? Yazı varda haber nerde???Ekrem çok mu zorluyor Gün bey sürekli birşeyler yazman için? çok mu sıkıyorlar??Kimsenin vaktini boşa harcama..nedir bu saçmalık???

abi çok kötüsün ya :) haklısın ne diyeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLCoN-61

Uf daha bir ay var :((

yaa puff öyle deme :///

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aalinuxx

Windows 10 rezerve ettik, indirdik yükledik diyelim. Beğenmezsek Windows 8.1e dönüş yapabilecek miyiz? Lisans anahtarımız Windows 8.1 için geçerliliğini koruyacak mı yoksa bu anahtar artık sadece Windows 10 için mi geçerli olacak? Bu konuda kesin bir bilgiye ulaşamadım.

Windows'un en üst sürümüne sahipsen herzaman alt işletim sistemlerini lisanlı olarak kullanabilirsin. Ama Windows 10'u bir makinaya Windows 8.1 başka bir makinaya yükliyim dersen ozaman sıkıntı oluşturabilir kanımca.

• Windows 10 bence gelmiş geçmiş en iyi windows sürümü olacaktır.. Çünkü direct x12 ve diğer çekirdek güncellemeleriyle birlikte çok stabil bir işletim sistemi olacaktır.. Şu an windows 8.1 kullanıyorum bazen sapıtıyor doğru ama en azından vista gibi felaket değil.. windows 10 bence 1 milyar kullanıcıyı rahat bulacaktır..

• Windows olum kalim savasi veriyormus ne sacma! Bu makaleleri yazanlarin bildigi bizim bilmedigimiz alternatif bir windows mu var??? Oyunculukta, kurumsal alanda, devlet dairelerinde bankalarda neredeyse satin alinan her masaustunde, notebookta ve saymakla bitiremeyecegimiz bircok seyle windows aliyoruz. Mobilde hicbir zaman zaten iyi konuma gelemedi ki. Windows su anda 7 ayarinda birsey cikarsa yine sirti yere gelmez. Tipis tipis gidip aliriz. Adamlar tekel. Makalelerde bos yorumlar yapmanin anlami yok.

• Lisans ücretleri belli oldumu?

• İlk deneme sürümleri çok sıkıntılıydı fakat git gide düzeliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    şu an hangi yapıdasın sevgili yöneticim? ;)) bu arada yapı 10163 göründü esd lerde
  • C0MPUTER kullanıcısına yanıt
    En son 10130 kullanıyordum yine sildim, final sürümünü beklemeye karar verdim. VMware'de 10147 kurulu ancak pek bakmıyorum.
  • bkaakco kullanıcısına yanıt
    hehehe ;) en sonunda dediğime geldin.. beklemek en iyisi ...4 hafta kaldı topu topu bende beklemedeyim..
  • Masaüstünde ve mobilde başarılı olacaklarına olan inancım tamdır. Özellikle mobil de çok daha ciddi rekabete ihtiyaç var.

• arkadaşlar wındows 10130 kullanıyorum geliştirici olarak fina çıktıgında geçebilirmiyim final sürümüne

• Bugün fast ring'te build 10162 yayınlandı. Ben şu an onu kullanıyorum.
  • Gelsin de şu 8 in görüntüsünden bir kurtulalım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.