Şimdi Ara

Windows 10 ilk yılında ücretsiz güncelleme olarak gelecek (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
2
Favori
3.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    İlk yıl geçiş yaparsan bedava , gününü kaçırırsan yani 1 yılı aşarsa Windows diyecek ki Windows 10 un fiyatı şu ver parayı geçişini yap

Daha sonraları lisansın bitip para isteme olayı da yok , ilk yıl içinde geçişini yaparsan ömür boyu lisansın olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

İlk yıl geçiş yaparsan bedava , gününü kaçırırsan yani 1 yılı aşarsa Windows diyecek ki Windows 10 un fiyatı şu ver parayı geçişini yap

Daha sonraları lisansın bitip para isteme olayı da yok , ilk yıl içinde geçişini yaparsan ömür boyu lisansın olacak

Anladım teşekkürler, geçeriz bizde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MALTHAEL

bende bunu arıyordum =D bir yıl içinde yükseltince win8 keyleri win10 içinde geçerli oluyo yani ömür boyu?
  • HAY_KA kullanıcısına yanıt
    MicroSoftun söylediği bu evet .
  • lisanslı win7 var yeni sürüme geçeceiğz. diyelimki 1 yıl sonra ücretsiz geçiş hakkı bittikten sonra bilgisayarı elimizdeki orjinal 7 veya 8 cd ile formatlayınca 10 a geçiş nasıl olacak veya bizim keyler 10 geçiş yaptığımz için win 10 keyimi olacak burda kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkishCoder

aklıma takılan şu benim: win 8.1 i bize instry pro olarak ücretsiz vermişti microsoft. ben suan kullanıyorum benimde hakkım oluyor mu win 10 için.

Hakkın olmasa bile dreamspark üzerinden yine öğrencilere Windows 10 verir muhtemelen
  • Bende yeni laptop'a kurmayı beceremedim emektar masaüstü'ne kurdum Windows 10'u ve çok beğendim. Ara sıra hatalar çıkıyor ama sonuçta beta sürüm o yüzden sorun olmaz. Diğer yandan hala Cortana ve yeni tarayıcı Spartan'ı kuramadım. Dili ingilizce yapıp denemek lazım bir de. Yalnız Windows 10, Windows 8 ile aynı donanımda çalışabilecek deniyor ama ben 32 Bit sürümü yüklememe rağmen sistem boştayken 1.2 - 1.5 GB RAM harcıyor. Bilgisayarda zaten 2 GB RAM var, o yüzden birden fazla program çalıştığında ya da Winrar arşivi oluştururken bilgisayar çok kasıyor.
  • Ne zaman çıkacak bu Windows 10?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, evvelden beri yazılanları dikkatli okursanız, sadece win 8.1'e bedava olacak. 7 ve 8 sadece win 10 çıktıktan sonraki 1 yıl içinde bedava kullanılabilecek. Yani ilk yıl bedava kullanan para ödemeyecek diye bir şey yok.

Ayrıca, yine iyi okursanız. Ömür boyu lisans diye bir şey yok. Sadece win 10'nun ömrü boyunca bedava olacak. Yani nasıl win 7'e geliştirme güncellemeri bitti ya da XP'ye güvenlik güncellemeleri de bitti. O şekildeki ömrü boyunca bedava olacak. Yoksa ömür boyu bedava olacak diye birşey yok. Zaten kimse bir işletim sistemine 100 yıl kod yazıp bedava vermez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

Her şeye rağmen yine de Windows 7

Windows 7 bugünün xp si abi.

Ayn zihniyet devam etsin dursun.

Valla dizüstü bilgisayarım hem 7 hem 8 sürücülerine sahip ama 8 ile daha hızlı çalışıyor.

7 nin açılışını beklemek oldukça can sıkıcı. 7200 caviar black sata 3 hdd olmasına rağmen.

8 ne güzel hemen açılıyor.

• Çok iyi bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabaa benim pc de windows 8.1 var banada windows 10 daveti geldi. Windows 10 yukledik diyelim bir kac ay sonra format atmamiz gerekti ne biliyim pc yavasladi virus girdi felan format atinca bilgisayar windows 8.1 e mi donecek yine ? Bu yeni bilgisayarlar usb yada cd ile formata musade etmiyor direk recveryden format atiliyor reckoverde de windows 8.1 var windows 10 guncellemesi yaparken recoveryde windows 10 mu entegre edecek .
    Nasil olacak format isi her format atttigimizda birdahami indirecegiz windows 10 bilen varsa yardim bekliyorum tesekkurler.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    sistemi kendi içinde sıfırlayabilirsiniz.
  • win 10 update de görünmüyor bilgisi olan?
  • Bende samsung diz üstü var Samsung Recovery Solution 5,Easy Settings,Easy Software Manager bu özellikleri sayayesinde pcde sıkıntı olduğunda format atmadan düzeltebiliyorum benden bunları kaldırmamı istiyor kaldırmadan windows 10 kuramazmıyım bilgi lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Bende samsung diz üstü var Samsung Recovery Solution 5,Easy Settings,Easy Software Manager bu özellikleri sayayesinde pcde sıkıntı olduğunda format atmadan düzeltebiliyorum benden bunları kaldırmamı istiyor kaldırmadan windows 10 kuramazmıyım bilgi lütfen...

Yükseltme uyumluluğu konusunda mu o programları kaldır diyor? Yükseltme sonrası ya da Windows 10'u kendiniz kurduktan sonra muhtemelen o programlar ya yüklenmeyecektir ya da çalışmayacaktır. Yine kurabilirsiniz sıkıntısız ancak programların çalışmama ihtimali var. Yakın zamanda o programlar için W10 uyumluluğu gelecektir.
  • rezerve şeyini yaptım. ne zaman gelir win 10?
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

rezerve şeyini yaptım. ne zaman gelir win 10?

Beklemene gerek yok buradan indirebilirsin : https://www.microsoft.com/en-us/software-download/windows10
  • edindiğim izlenim şu : Henüz işletim sistemi hazır değil..en azından 1 ay daha bekleyin derim ben..
  • Ya ben iki gün önce yükseltmé işlemine başladim tam iki gün oldu hala mavi bir ekran var yakında hazır olacağız yazıyor başka bişey yok laptopu kapatıp açıyorum yine aynı ekran ne yapmam gerekiyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.