Şimdi Ara

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
407
Cevap
13
Favori
16.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elsa

İndi kuruyorum

ne oldu hocam kurdun mu ekran alıntısı ve yorum bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhuntus81 -- 1 Ekim 2014; 21:01:03 >
  • Yıllardır değiştiremediler gitti şu setup ekranını. Neyse daha beta.
  • Uefi kurulum yapinda kac snde aciliyor ondan haber verin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklüyorum detaylı bir inceleme yazım olacak. Bekleyin.
  • Beta'dan çıkınca da mı bedava olacak ?
  • Tam sürüm ne zaman çıkarsa o zaman indiririm şimdi gereksiz
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    bekliyoruz
  • 2 senedir format atmadım, win7 64 bit kullanıyorum. ayar program vs. günlük kullanacağım gibi ayarlaması 1 haftayı buluyor, oturana kadar. win8.1 düşünüyorum artık. ssdden sonra da yeni kurulum yapmadım. 8.1 sanal makina da bile hızlı yav. windows 10u da şimdi indriyorum bu sefer olacak sanki. ilk defa heyecan yapıp indiriyorum, normalde sallamam pek.
  • 8.1 den farkı nedır ?
  • Xp forever diyen tayfa nerede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobiobito

mac osx yosemite buna bin basar

CoD, Fifa, Pes, CS:GO vb oyunları çalıştırıyor mu?
    Ayrıca Daemon Tools, Adobe yazılımları, Paint.NET, Internet Download Manager kısacası Windows 7 üzerinde çalışan her şey bu Mac işletim sistemlerinde çalışıyor mu?

Eğer cevap evetse deneme ihtimalim var gibi görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: uniquee_x3

w10 kuracak yiğit aranıyor kurunda deneyin bi hatalarını görün

İndirip sanal makineye kuruyorum

kurulum bitince ss at qnq

Attım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Castiel

8.1 den farkı nedır ?

Başlat menüsü var; İkonlar daha da sadeleştirilmiş; Pencerelerin altı sanki ucundan kesilmiş gibi duruyor; Control Panel(Denetim Masası), Başlat'tan direkt ulaşılamıyor, sağ tıklamak gerekiyor; Artık amaçsız kalan Charm Barları kaldırılmamış.

Iso dosyasını indirip sanal makineye(Windows 8 Pro kullanıyorsan Denetim Masası'ndan etkinleştirebileceğin Hyper-V ile bunu yapabilirsin) kurmak veya cesurca bir hareket yapıp bilgisayarına kurmak istiyorsan Microsoft'un resmi linkinden dosyayı indirmen yeterli.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Yüklüyorum detaylı bir inceleme yazım olacak. Bekleyin.

Benim resimleri kullanabilirsin abi

Edit: Microsoft yine bekleneni yapmış. Windows 10'un sırrını çözdüm. Asıl sürüm 6.4. 6+4=10 Zaten Windows 8, 6.2(6+2=8); Windows 8.1, 6.3(6+3=8+1) idi.

Windows 10 işletim sisteminin Teknik Önizleme Sürümü çıktı, indirebilirsiniz!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exiledFromBadmen -- 1 Ekim 2014; 21:32:00 >

• kurdum 3dmark11 testi yaptım win7'ye gore islemciye 500 puan daha az verdi guya islemciyi daha iyi kullanıyormus 8.1 tabanlı olanlar.win7 forever.
  • Yürek yedim iniyor kurucam ss atarız hayırlısıyla ölmezse pc
  • Windows 8.1 bence daha güzel tam alıştım ve memnun oldum bu tarza geçtiler bilemiyorum.
  • Denedim. Her yeni Windows'ta olduğu gibi yine eskilerinden iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 1 Ekim 2014; 22:27:00 >
  • Ben Win 8 müşteri ön izleme sürümünü Win 8 çıkana kadar iş bilgisayarında kullandım. Hiç sorum yaşamadım. Ancak Win 8'in geliştirici ön izlemesini ilk çıktığında macbook Pro bilgisayarıma sanal makine ile kurdum 2 saat sonra kaldırdım.
    Bence müşteri ön izleme sürümüne kadar pek bir şey beklememek gerek.
    Şu an Win 8.1 Pro sürümünü hibrit bir cihazda kullanıyorum ve çok memnunum.

Win 3.1 den (acemiydim) beri Windows işletim sistemini kullanıyorum, atlamadan neredeyse tüm sürümleri kullandım. Mac os tiger, leopard, snow leopard,lion a kadar kullandım. Kimsenin martavalına ihtiyacımyok. Hepsi çağına göre iyi işletim sistemi ancak xp ile tiger aynı dönemin ürünleri olmasına karşı tiger güneş sistemi ise xp galaksi... Apple tarafı mesafeyi kapattı sadece...

Microsoft işletim sitemine hep takılacak bir kulp bulunuyor. Çünkü herkese hitap ediyor ve çok yönlü. Ama diğerleri bu kadar çok yönlü değil.

Windows'taki esnekliği -bu alışkanlıkta olabilir- başka işletim sistemlerinde bulamadım.

Windows 8 ile Windows 8.1'e laf söyleyenlerin çoğu bu işletim sistemlerini kullanmamış kişiler. benim 9 yıllık iş bilgisayarımda Windows 8.1 5400 rpm diskte ve dual core (dikakt edin core duo bile değil) işlemcide dahi 30 saniyenin altında açılıyor ve 10 sn civarında kapanıyor.
    Windows 7'den daha hızlı ve stabil. Yani sadece başlat menüsü ana ekran diye mi bu kadar kulp taktınız.charm bar denilen zıkkım ile ulaşamadığınız ne var? Her şeye ulaşabiliyorsunuz ve Windows ile mac os'un bu güne kadar kullandığım sürümleri arasında, istediğime en kolay şekilde ulaşabildiğim işletim sistemleridir win8/8.1... Hem fare hem de pandik ile çok rahat kullanılıyor.
    Millet abuk sabuk başlat menüsüne canlı kutucuklara laf söylüyor ya degassing yaparak gülüyorum...

Ama bu apır-sapır eleştiriyi yapanların genel profili klavye başında orgazm olan 27 yaş altı, klavye başında kendini hacker zanneden genç kardeşlerimiz, bizim gibi 30 yaş üstü kişileri güldüren şirin çocuklarımız...

Tabii ki de akıl yaşta değil baştadır ama bu arkadaşların kendilerini biraz tutmaları gerekmez mi? Bütün gün ilçelerinde tuttuklarını klavye başında hoyratça çayıra, çimene salmamaları gerek!...

Düzenleme: İmla ve Anlatım Bozuklukları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aybey -- 2 Ekim 2014; 9:19:17 >

• Tamam belki mac işletim sistemi desteklemiyor(Cs go mac için var,ve adobe yazlımlarıda öyle diğerlerini bilmiyorum) ancak mac os alman demek o bilgisayarda windows kullanamazsın demek değil.Bende macbook pro var ve tamamen yasal bir yolla bilgisayarımın bir açılır penceresini windows yapabiliyorum (bootcamp den daha kolay ve pratik) bu sayede o dediğim tüm oyunlar çalışıyor.Ancak windows kullanan biri hiçbir şekilde mac osx in final cut pro sunu ve xcode unu kullanamaz.Belki hackintosh falan vs denersiniz ancak güvenli bir yol değil.

Benim dediğim yöntemle 15 dakikada mac inizin bir masaüstünü windows a çevirebilirsiniz işte o yol:http://www.parallels.com/eu/products/desktop/

Şimdi demeyin işte windows a muhtaç diye sonuçta alt tarafı bilgisayarın 1 masaüstünü (mac yıllardır çoklu masaüstü var.Size windows 10la gelicek) windows olarak kullanırsın.

mac osx den skyrim oynasana demeyin bundan sonra oynanıyor işte o zaman sizde windowsdan xcode açsanıza

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.