Şimdi Ara

Windows 10 kullanıcı sayısının 50 milyona yükseldiği iddia ediliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kurup hemen geri win7 ye dönenleri de söyleyin bakem
  • Win-10 pişmanlıktır..
    Hızlı bir dönüş yaptım win-7 ye...
    Başlattan--sağ klik --gönder--masaüstü kısayolu kaldırmışlar..
    2 inci hesaba yerel hesap atanamıyor..
    Ayarlar ve denetim masası tam bir muamma olmuş..
    Stabiliteden çok uzak..
    Tutmayaca kesin..

• Standart bir ev kullanıcısı için güzel ancak kurumsal bazı yazılımlarda sıkıntı çıkarıyor. Kurup windows 8.1 e mecburi dönüş yaptık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Unduli

quote:

Orijinalden alıntı: simbolmina Gizlilikle ilgili kaygıları olan insanları anlamak istiyorum ama kendileri de belirttiği gibi bunlar önerilen ayarlar ve değiştirilebiliyor. Kaldı ki sonradan da kapatılıyor ve forum benzeri yerlerde, basit internet aramalarında rahatlıkla bulunabilecek şeyler. En azından adamlar neyi alıp almacayaklarını vs soruyorlar. Benzer şeyler google, apple tarafından da yapılıyor. Misal google günde insanların kaç defa tuş kilidini kullanarak telefonalrını aktif ettiğini söylemişti en sonki I/Oların birinde. Ben hayret ettim bu bilgiye sahip olmalarına. Gönderilen raporların nevi ve içerdiği ayrıntıları hayal bile edemiyorum. Bir de şu var. Bu bilgiler çoğunlukla reklam-pazarlama ve piyasa araştırmaları amacıyla kullanılan şeyler ve anonim bilgilerdir. MS çalışanı falan değilim, hani alternatif firmalara göre MS en zararsızı demeye getireceğim.
    Önerilen ayarların değiştirilebilmesi ve kapatılabilmesi Windows 8.1 de var, Windows 10 EULA sı ise açık açık görülebilecek lüzum üzerine gizli dosyalara dahi erişilebileceğini belirtiyor. ( Finally, we will access, disclose and preserve personal data, including your content (such as the content of your emails, other private communications or files in private folders), when we have a good faith belief that doing so is necessary. ) Windows 10 da Enterprise sürümü dışında normal yollarla Windows Update ve Telemetri (Uzaktan Ölçüm) servisini kapatma şansı yok maalesef. Sorun Windows 10 un artık hiçbirşey paylaşmama şansı vermemesi. Yoksa Windows Phone da sorunum yok şimdilik. Windows 10 , en az Windows 8.1 standardında yerel hesap ile kullanılır hale gelmeden, mümkün olduğunca geç geçiş yapmak en mantıklısı benim için.

http://www.microsoft.com/en-us/Useterms/Retail/Windows/10/UseTerms_Retail_Windows_10_English.htm

Bak bakalım şu yazdığın madde var mıymış EULA'da.

• merakla bekliyordum win 10 u ve Asus vivotab note 8 tabletimde win 10 a geçiş yaptım.
    sistem cok stabil durmuyordu edge tarayıcısında anlamsız yavaslık bazı sayfaları acamama falan gibi durumlarla karşılaştım. sorunlar belki temiz kurulumla gecer diye bide fabrika ayarlarına donus yaptım. tabi değişen bir şey olmadı şuan 8.1 e de geri dönüş yapamıyorum :) kısacası benim için şu haliyle hayal kırıklığı oldu. ayarlar bildirim ekranı falan sistem iyice mobil os gibi olmuş iyi mi kotumu suan için karar veremedim acıkcası

• Hiç bir oyun oynayamadım ve kaldırdım. Sorun Nvidia da mı dx 12 de mi anlayamadım. Eğer sorun ekran kartında ise bilen varsa yazsın . Hangi marka ekran kartı uygunsa alıp takalım. Nvidia fos çıktı. Bir de bu dosyalara erişme hikayesi çok sakat. Kurumlar bu w10 nun bu durumundan hoşlanmazlar. 1 milyar kullanıcı hayal.

• ilk geçtiğim zamanlar çoğu oyun hata alıyordu oyunlarda ses geliyor görüntü 4 5 saniye aralıkla geliyordu . fifa 15 direk hata veriyordu durduk yere . 3 - 4 gün içerisinde ufak bir güncelleme ile sorun 0 . dahada gelişicektir umarım .başlat ikonlarına halandaha alışamadım .

• Windows 8 başarısız bir işletim sistemi değildi. Sadece insanlar Windows 8'in arayüzünü beğenmiyorlardı ama mesela Windows RT başarısızdı.

• İnsanlar başkalarının trol yorum ve haberlerinde neyi okursa ve duyarsa onu düşünüyor
    İnsanların çoğu bilmez Microsoft Windows 95 bu yana çıkartığı bütün işletim sistemleri Trol yorumlar sövülmüşlerdir, insanlar yerli yersiz konuşarak milletin görüşünü değiştiriyorlar her zaman yeni güncel sistem kullanmak iyidir. Teknoloji geliştiyor 10-11 senelik işletim sitemi 6 senelik işletim sistemi kullanmayın artık milletin trol yorumlarına kanıp kötülemelerine inanmayın.

------------------
    Windows 10 ücretsiz bir işletim sistemi olasada sadece eski lisansınız(Windows 7, 8, 8.1) varsa çalışır korsan kullanıcılar windows 10 yükseltmesi yapsa bile sonunda tekrardan KMS aktivatörle aktive etmesi gerekir.

------------------

Herkes alınmasın ancak yeni bir marka PC almadıkça insanlar birçoğu internet üzerinden korsan ve birçok özelliği eksiltilmiş işletim sistemleri isoları indiriyor.Sonra bilgisayarım neden donuyor,kasıyor, Windowsun yenisi çok kötüymüş gibi yorumlar yazıyo.Biraz insaflı olun
    ADAMLAR BAŞKA İŞLETİM SİSTEMLERİNİ ÖVDÜĞÜ YORUMU BİLE, WİNDOWS XP-VİSTA-7-8-8.1 KULLANDIĞI BİLGİSAYARDAN YAZIYOR YAZIK GÜNAHTIR İNSANLARIN EMEK VERİPTE YAPTIKLARI SİSTEMLERE LAF SÖYLÜYORSUNUZ ANCAK HALEN DAHA O İŞLETİM SİSTEMLERİ KULLANIYORSUNUZ.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.