Şimdi Ara

Windows 10 mobil yıl dönümü güncellemesi başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Farklılıklar değişiklikler dostum.. Kimine eksiklik gelir o ayrı.. Androidde mesela paso şeker ismi kullanıyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağazada uygulama yok. Facebook geldi ama çöp. İnternet kopuyor. Edge sayfalar sorunlu. Klavye rezalet. Yıl dönümü ne ki? Zaten her gün uyduruk uygulamalarına ve her hafta sisteme güncelleme geliyor. Ama yok arkadaş yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • vala telefonum 525 lumia. arkadaşın a5'ini bazen ödünç alıyorum. aralarındaki en önemli fark android daha hızlı... :) edge o kadar kötü değil hatta hızlı ama eklentisi yok bak esas eksik o bence.. internet nasıl kopuyor? ben hiç kopamıyorum Allah var nete bağlanıyor... ama modeminle bağlantı farkı olabilir. (internet hızını kastetmiyorum) uygulamalardaki eksiklikleri aman aman hissetmedim ama windowsta daha fazla alternatif olsa iyi olur. birde yeni bişey androide daha hızlı geliyor... velasıl yazılımsal olarak gerideler bu gerçek...

ama 600-700 tlilik lumialar 600-700 tl'lik androidlere göre donanımsal olarak iyiler... bi ordan yırtıyorlar... ama 1000 tl üstü... yani bi 2000 tl evet vermem 950'lere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-675C938D1 -- 23 Ağustos 2016; 14:16:09 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.