< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 17 Eylül 2016; 1:26:54 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 17 Eylül 2016; 1:26:54 > |
Arkadaşlarlar arkanıza bakmadan kaçın bu platformdan.
Yıllardır oyalıyorlar bizi. Çok canım sıkılıyor. Hala otg gelmedi market desen uygulamar bize çıkmıyor bile. Lanet olsun sadece diyeceğim bu. Eksilemeyin sadece çok içerledim. |
O değil de hala exe çalıştırıyor mu diyenler var. Adamlar exe yi bırakıyor artık. Ortak market kuruyor. Appx uzantısı yaygınlaşıyor. Adamlar hala ufacık telefon ekranında 15" ekranda kullandığı programı kullanabileceğini sanıyor. Hadi ekranın ufak olmasını kabullendin. Peki rami nasıl çözeceksin? Ya işlemciyi? Arkadaşlar şuraya bi ileti yazarken bi düşünün ne olur. Aklı başında insan beklentisi değil bu.
Market gelişimi diyorsunuz. Marketin gelişmemesindeki en büyük sebep windows phone pazar payının düşük oluşuydu. Adamlar ne yaptı peki? Masaüstü ve dizüstü bilgisayar pazarında en yüksek pazar payına sahip işletim sistemi ile mobil cihaz marketini birleştirdi. Bugün neredeyse her evde windows işletim sistemli en az 1 adet cihaz var. Yazılım üreticileri de normal olarak her eve girmek ister. Otomatikman basit bir kaç işlem ile mobil cihazlara da uyarlanabileceği için her üretici yazılımını mobil cihaza da yayınlar. Microsoft market gelişimi için en kritik ve önemli adımı başarı ile attı. Bu noktadan sonra biraz sabır gerek. Market kendi kendine coşacaktır. Bence bizim yapmamız gereken şey cortanaya türkçe desteği gelmesi için çalışma yapmak. Microsofta sesimizi nasıl en doğru şekilde duyururuz onun yolunu bulmak. Cortana'ya Türkçe desteği geldi mi benim diyen platform gelsin boy ölçüşsün. |
Yıl olmuş 2019, şu kontrolünü yitirmiş zata ciddi ciddi cevap vermeye çalışanlar var.
|
Nerde su Cook savunan kişi e-milimalis mi ne
|
Arkadaşlar çabuk pes ediyorsunuz ben ümitliyim. Windows 10 mobile şaha kalkacak. Biraz zaman tanıyın |
Bir güzel mühendisi vardı. Elinde iPhone'u ile fotoğrafları vardı. 735 kullanıyorken iPhone aldım. Geri tuşu olmaması ve karışık gelmesi sonucunda android aldım. Şuan android 9 var. Uygulama bolluğu yaşanıyor. Boşuna 4 senem geçmiş. Paralarım gitmiş. Stres olmuşum.
*Bu mesajı birazdan silerler. Zoruna gidenler var. Şikayet açıyor. Firmanın bile, ürettiği cihaz şeyinde değil, umurunda! |
arm Tabanlı Phone Cihazları için Windows 10 Version 1709 2019-07B Güncelleştirmesi (15254.575)
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 13 Temmuz 2016; 16:40:12 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 13 Temmuz 2016; 15:25:56 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harrow35 -- 15 Aralık 2014; 0:52:13 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j&j -- 18 Aralık 2014; 0:39:25 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destinati0n -- 15 Aralık 2014; 18:13:53 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay H -- 15 Aralık 2014; 15:30:14 > |
|
|
|
|
|
|
|