VR yi deneyemleyen zaten bu tip cihazlara yönelmez.Android aksesuar bolluğu ve uyumluluğuyla liderliğe doğru gidiyor.Stabil bi sistem zaten
quote:
Orijinalden alıntı: hepsi manyak bunların Bir markayı aşağılayan, kötüleyen, gelişimini kaale almayan insan mı vizyondan bahsediyor? Asıl vizyonsuz sensin çünkü ben cihazı burada övmedim. Telefonu kullananlar ve kullanmayanların sorun ettiği en önemli şey mağaza eksikliği. Mağaza gelişirse çoğu insanın ön yargısı da değişecektir.
Kutucuk mu kaldı arkadaşım? Tamam anladık teknolojiyi takip etmiyorsun bari yorum yapma. Gir bak bir Windows Phone ana ekran görüntülerine.
Herkes sabahtan akşama kadar facebook, twitter, instagram gibi saçma sapan uygulamalarla gününü geçirmiyor. Ofis işlemlerini rahatça yapabileceği, hızlı stabil telefon arıyorlar. Bu telefonlar o insanlar için biçilmez kaftan. Tabi senin için böyle şeyler önemsizdir. Facebook son güncellemeyi alsın sana yeter dimi
Önceki mesajımda da demiştim. Fanboyluğun lüzumu yok. İnsanlara hangi sistem hitap ediyorsa onu almalı ve mümkünse birden çok sistem seçeneği olmalı. Teknoloji böyle böyle gelişir.
Vizyonsuz benim. O yüzden daha ilk çıktığı zamandan itibaren "Windows Mobile'dan bi cacık olmaz" dedim. Senin gibiler bana saldırdılar. Sen ne bilirsin dediler. Tabi ben Vizyonsuzum ya...
Sonra gördük. İçlerinden bir arkadaş geldi özür diledi. Hatta bana "Ya arkadaş, sen haklıymışsın, biz sana laf ettik ama sen bu beş para etmez Microsoft'u iyi tanıyormuşsun" bile dedi.
Teknolojinin nasıl gelişeceğini senden iyi bilirim. 1999 yılından beri bilişim sektörünün Tam Kalbinde çalışıyorum ve o senin "Gelişimini" dediğin marka olan MicroFOSS u da çoook iyi tanıyorum.
Sen bilgilerini gizlediğine göre büyük ihtimalle 20 yaşından küçüksündür. O yüzden MicroFOS u bilmezsin tanımazsın. Benim gibi taa eskilerden beri bilişim sektörünün içinde olsaydın, savunmayı bırakırdın. MicroFOS dediğim için de "Markayı Küçük Görüyorsun" diyeceksin ama maalesef öyle görüyorum.
Sana bu satırlarımı Windows 8.1 kullandığım bilgisayarımdan yazıyorum. Hani "MicroFOS diyorsun ama sen de Windows kullanıyorsundur" dersin diye baştan söyleyeyim. Tabi ki kullanıyorum. Ama MicroFOSSS un yaptığı şekilde değil, kendi özelleştirilmiş şekliyle. MicroFOSSSSSS a kalsa, ekranın en sağındaki saati bile 20 yıldır değiştirmedi. Saniye de koymadı. O anca gitsin, Windows 7 kullanana insanlara zorla Windows 10 aldırsın, bedava desin. Sonunda göreceğiz nasılsa, Windows 10 paralı oldu dediği zaman MicroFOS un gerçek yüzünü. Zira ben firmayı tanıyorum ve ne çirkef ve iğrenç bir firma olduğunu biliyorum.
"Merak ediyorum anlat" dersen, inan bana kardeşim, burada otururur, yazar ve sana anlatırım.
Ama bana "Mağaza Gelişirse" deme. Buna sen inanıyor musun bilmiyorum ama o "Mağaza Gelişince" lafı birkaç yıl önceydi. Şimdi kullanıcıları bile inanmıyor. Teknolojiyi takip etmiyorsun deyip de kendine güldürme. Beni forumda bilen biliyor.
Ve inan bana, çoğu insan da akşama kadar Facebook, Twitter ve Instagram gibi uygulamalarla gününü geçiriyor. Sen böyle düşünmüyorsan o senin bileceğin şey.
Ofis demişsin. Yaw gerçekten çok merak ettim. Sen sabahtan akşama kadar Ofis işlemleri mi yapıyorsun. Hızlı stabil demişsin. Telefonum bu güne kadar 1 kere bile ne çöktü, ne resetledi, ne de kapandı ne de yeniden başlattı. 2 yıla yakındır kullanıyorum. Hız desen, git 999 liraya bir tane GM 5 Plus falan gibi Safkan Android telefon al kullan bakalım yavaş mı?
Senin dediğin, telefonu eline alıp sürekli Ofis İşlemleri yapan insan sayısı 100 kişide 2 kişi anca vardır. Benim telefonumda da ofis işlemleri yapılıyor. Sanırım sen "TEKNOLOJİYİ TAKİP ETMEDİĞİN İÇİN" bilmiyorsun ama Microsoft Office dediğin şey Play Store'da da var.
Facebook saçma sapan bir uygulama ha? Vay be. O saçma sapan uygulamayı 1 milyar kişi kullanıyor ve Dünyanın en çok kullanılan uygulaması ve sitelerinden birisi. Demek ki 1 milyar kişi sapma sapan insan, hatta senin adınla "Hepsi manyak onların" ama bir sen akıllısın.
Telefonumda Facebook kullanmıyorum. Metal Pro kullanıyorum. O yüzden Facebook güncellemesi ile uğraşmıyorum. Zira çok fazla gereksiz şey var ve biraz fazla yer kaplıyor. Onun yaptığı işi, yer kaplamadan ve telefonumun pilini sömürmeden Metal Pro da yapıyor ve 8.54 MB yer kaplıyor...
microsofta inananip w10m almayin kullandiginiz 10 uygulamanin 8i magazasinda yoktur.
sonra satamiyoruz diye aglarlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme