Merhaba arkadaşlar, iki gün önce ASUS N55SF Laptopuma Windows 10 kurdum, UEFI olarak diski biçimlendirip format attım. Genel bir problem olarak Realtek High Definiton ses kartının donanım olarak görmemekte ve ses alamamaktayım aynı şekilde HDMI çıkışımdan da monitöre görüntü aktaramıyorum. Intel HD 3000 dahili, Nvidia gt550m harici ekran kartlarını driverlarını manuel olarak da kurdum fayda etmedi. Bios'ta on board ses kartını seçeneği de gözükmemekte, sanki böyle bir donanıma sahip değilmişim gibi keza HDMI ile ilgili de bir menuye rastlamadım. Asus sitesinde bu laptop için her hangi bir WİN10 driverı yayınlamamış. Bunca problem üst üste gelince işler güçler yarım kaldı. Üstesinden gelmek için araştırma yaptım çoğu ingiilzce kaynakta benzer sorunlar var ama çözüm olamadılar, lütfen bilginiz ve tecrübeniz dahilindeyse bu 2 büük problemin giderilmesine yarıdmcı olunuz, teşekkürler...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme