Şimdi Ara

Windows 10 RS4 Yükledim (1 Mayıs Güncelleme Harika :)) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
5.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Yanlış olmasın ama burası sallıyor mu yani?

https://lifehacker.com/5640971/check-if-trim-is-enabled-for-your-solid-state-drive-in-windows-7

Alıntıları Göster
    Hocam bendeki samsung 840 evonun uygulamasında trim desteğini eğer win 7 kullanirsam elle çalıştırıyordum. Windows 10 da bu trim sistemini elle çalıştırma butonu yok windows 10 doğal desteğe sahip diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr20mouse -- 9 Nisan 2018; 18:43:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de rs4 yüklü fakat herhangi bir hız sorunu yaşamadım
  • Yağ gibi akıyor sistem Windows 7 ile. Windows 10daki Spyware yazılımlar,saçma sapağın güncellemeler yüzünden sistem hantallaşıyor. DirectX 12ye aldandımda yükledim ama performans artışı filan göremedim. Windows 10 kullananlara DWS (Destroy Windows Spying) kullanmalarını öneririm, telemtry ve gereksiz servisleri silerek gizliliğinizi ve performansı artırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Nisan 2018; 21:30:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Ryzen

Driver identifier varken kim uğraşır Microsoftun verdiği eski driverlarla
    Bahsettigim kullanislilikta tam bu oluyor zaten siz bunu ek programla yapiyorsunuz, ben hic bisey yapmiyorum kendi hallediyor

• HeRo11 kullanıcısına yanıt
    Yahu eski driverlar yüklüyor Windows 10 diyorum

• windows 10 1709 var bende. daha önce birkaç ay linux takıldım baktım fmdeki sorunları düzeltmişler windowsa döndüm. sistem yine akıcı bende. dell 7559 kullanıyorum 8gbram 6770hq idi sanırım bi de gtx960. ssd falan yok ama çok hızlı.

ama adam gibi bi win7 isosu bulabilirsem win 7 denemeyi düşünüyorum bu makinada nasıl olur diye

• Her şey sapına kadar kürekli :) adobe serisi , findovs vs vs vs. Steam oyunları hariç. Mağazada uygulama yüklerken bazen hata veriyor yeniden yüklüyorum bu kadar. Bu kasma ve takılmaların ne korsan yazılımla alakası var ne de çok güçlü bir sistem gerektiriyor. Win 7 nin daha iyi olduğuna asla katılmıyorum. Aynı sistemde ikisinide denedim. Öyle vuuu abovvvv vay anasını fark yok. Win 10 açılış süresi ve kararlılık olarak bence fazlasıyla iyi. Sadece şu yeni arayüz ile eski arayüz arasındaki karmaşa insanı deli ediyor. ağ bağlantısına erişeceğim diye 10 tane yere tıklıyorum.
  • Bunların aslında tek bir sorunu ve açıklaması var

Ülkemizin durumu.

ABDde adsl denen eskimiş teknoloji yok

AKN denen zımbırtı yok.

Dolar zaten adamların piyasayı bunlar belirliyor.

Al 1 TB SSD ciklet parasına.

Sınırsız fiber internet.

Adamlar şimdi diyordur bence yaptığımızda bir sıkıntı yok bence siz gerizekalısınız diye o Windows kodlayan programlayanları Türkiye'de yaşatacaksın burada. Ondan sonra gelsin Windows 10 Turkey Edition.

Durum bundan ibaret dolar olmuş 4 lira bu devirde bilgisayar toplanmaz sıfırdan euro 5 lira olmuş ben daha ne diyeyim şimdi birileri çıkar isyan mı ediyon diye isyan etmiyorum kardeşim halimizi anlatıyorum çıksın biri yalan desin

• yıl 2018 hala 4. millenium faciasını kullanmaya çalışan var...
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    derken hangi sürümden bahsediyorsunuz
  • 4. millenium faciası windows 10... hala öğrenemedin mi?
  • Evet arkadaşlar 1607 sürüm kurup test edicem demiştim test yaptım aynı tas aynı hamam bu konudaki arkadaşın önerisi ile KB4053579 güncellemesini kurdum daha da kötü oldu hatta sabahtan beri başlat çubuğundaki arama kutucuğu falan çalışmıyor harflere basınca tepkisiz kalıyor. Şuan Windows 7 kuracağım Windows 10'a elveda En dandik oyunu bile kasarak oynamaktan sıkıldım artık
  • (x550vxk) Windows 10 Sorunsuz ve hızlı.
    i7 7700HQ
    Intel HD 630 + GTX 950m
    16GB DDR4
    256GB SSD + 1TB HDD

Eski n56vz notebook ile de gayet hızlı ve sorunsuz kullanıyordum. Üstelik 3. nesil 3610qm işlemciliydi.
  • Windows 10 da update kapatilabilecek jer yerden kapattım yine yetmedi pc bu kez Windows guncelleme yardımcısı diye birşey indirip onla indiriyor updateleri caktirmadan engellemenin yolunu bilen varmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • imhotep_of_grudge kullanıcısına yanıt
    E ben diyorum inanmıyorlar SSDleri var çünkü adamların internetleri hızlı

• dr20mouse kullanıcısına yanıt
    Sonuç olarak desteklemiyor diyemeyiz bence

• quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Yağ gibi akıyor sistem Windows 7 ile. Windows 10daki Spyware yazılımlar,saçma sapağın güncellemeler yüzünden sistem hantallaşıyor. DirectX 12ye aldandımda yükledim ama performans artışı filan göremedim. Windows 10 kullananlara DWS (Destroy Windows Spying) kullanmalarını öneririm, telemtry ve gereksiz servisleri silerek gizliliğinizi ve performansı artırır.
    DirectX 12 ile performansın zerre alakası yok zira onu kullanan ( daha doğrusu düzgün kullanan , tıpkı Doom 2016'da olan Vulkan gibi ) oyun olması lazım ki performans artışı göresin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Sonuç olarak desteklemiyor diyemeyiz bence
    Hocam ama ışletim sistemi windows 10'a göre daha fazla ssdyi yoruyor. Bir ara spotify uygulamasında olan sorun windows 7de de var. Windows 7 zamanı ssd alıp mefta eden çok kişi de var.

• Arkadaşlar bu sabah Windows 10 1607 sürümünü silip Windows 7 Professional VL x64 kurdum ama herkes SSD bozar diyor doğrumu sizce ? SSD diske kurulu sistem var mı ayarlar falan ? TRIMM falan muhabbeti var.
  • Hocam SSD varsa Windows 7 kurmayın bekleyin şu yeni sürüm resmi olarak yayınlansın temiz olarak kurarsınız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.