Şimdi Ara

Windows 10 taşınabilir bellekler piyasaya çıkıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Baştan söyleyeyim; orijinal Windows 7 SP1 veya 8.1(8 kullananlar 8.1'in en güncel haline yükseltmeli.) kullanıyor olmak şartı ile ilk 1 yıl içinde geçenler "ömür boyunca" ücretsiz ve lisanslı kullanacaklar. 1 yıldan sonra geçenler fiyatı neyse ödeyecekler.

Korsan sürümlerin akıbeti belli değil.

Orjinal Windows 7 im var. Ve bana hala teklif gelmedi. Sistem de güncel.
  • Bazı arkadaşlar sormuşlar sıfırdan kurulum yapılabilecek mi diye.

Şöyle söyleyeyim, ben build 10166'dan sonra 10240'a update olarak değil de sıfır kurulum ile denemiştim ancak hiçbir türlü aktivasyon yapamadı bilgisayar. Daha sonra aklıma tekrar 10166'yı yükleyip update olarak 10240'a geçmek geldi nitekim bu yöntemle de sorunsuz aktivasyon yapıldı. Bundan sonra da tekrar en başa dönüp 10240'ı temiz kurulum yaparak kurdum ve sorunsuz aktif oldu. Yani diyeceğim o ki, Windows 7 ve 8.1 yükseltmelerinde de bu şekilde olma ihtimali çok çok yüksek.

İlk olarak update yapıp Microsoft kayıtları mail hesabınızla senkronize edecek daha sonra da dilediğiniz kadar temiz kurulum yapabileceksiniz ki bende ve bir çok kişide durum böyle.
  • MK* M kullanıcısına yanıt
    Tahminimce bellekler yazmaya karşı korumalı gelecektir. Microsoft bedavaya flash bellek vermez. O verilen para Windows 10 içindi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reactor1111

Windows 9 neden atlandi? Tek sayılar iyi oluyordu...

Hocam eski surumlere isim cakismasi Win95 --> Win 9.5 benzer ve surum guncellemelerde sorun cikartacak bir durum. Win98 de de ayni durum soz konusu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umut_baris kullanıcısına yanıt
    Iso yu indir ve usb ye çıkart dosyalari, sonra setup exe den kurulumu başlat, internet bağlantısı da açık olsun, rezerve yapanlar gibi Windows 10 yükseltmesi yapılmış olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

Iso yu indir ve usb ye çıkart dosyalari, sonra setup exe den kurulumu başlat, internet bağlantısı da açık olsun, rezerve yapanlar gibi Windows 10 yükseltmesi yapılmış olacak

Anladım, teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.