Bildirim
Windows 10 TP Build 10041 Geldi ! (Şuan Yüklüyorum)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Herhangi bir w10 kurarsam banada gelirmi bu güncelleme. Yada bu sürümü indirecegim bir site varmı. -
Ben Mıcrosofttan 2226 buıld vardı onu ındırmıstım, Guncelleme geldı ozaman yuklemıs oldum 10041'i Şuan yeni Link Varmı araştırman gerekli -
quote:
Orijinalden alıntı: Red_Devil33
Herhangi bir w10 kurarsam banada gelirmi bu güncelleme. Yada bu sürümü indirecegim bir site varmı.
Wİ10 herhangi bir sürüm ile başlarsan güncellemeleri alabilirsin. Bu sürümden başlanırmı bilmiyorum . -
Yakın bi zamanda buıld 10041 ıso'suda çıkacakdır muhakkak -
quote:
Orijinalden alıntı: stxanger
bende yükledim fena değil gibi fakat chrome bir garip geldi pencere kısmı çok yapışmış ekrana bir şey olmuş daha uyumlu gibi değil galiba ondandır
Evet hocam aynı sıkıntı bende de var, ekrana çok yapışık. Bir de 9926'da açılan oyunlar 10041 sürümünde açılmıyor. Mesela half-life 2. -
win 10 un sitesindehttp://windows.microsoft.com/tr-tr/windows/preview-iso baktığımda indirirken key i de veriyor 10 u ne kadarlık bir süre diliminde kullanabiliyoruz ?quote:
Orijinalden alıntı: olaf17
Bu mesaj silindi. -
1 Ekim 2015'e Kadar Olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam -
quote:
Orijinalden alıntı: mrtuzn
1 Ekim 2015'e Kadar Olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam
8.1 pro kullanıyorum o zaman yüklemeye gerek yok mu dersiniz ? ekim sonrası 1 yıllık ücretsiz mi verecekler acaba haberler sanki o yönde ? -
-
Update yaptı biraz evvel sanki bana daha hızlanmış gibi geldi...quote:
Orijinalden alıntı: emkaragulle
Merhaba, win 10 build 10014 yükledim, posta, kişiler ve mağazada uygulamaların sağ tarafları ekranın dışında kalıyor, postada reply delete vs., mağazada ise arama kutusu görünüyor mesela (ekte görebilirsiniz), sizde de aynı problem var mı?
Alıntıları Göster
-
İnatla görev çubuğuna şeffaflık seçeneği eklemiyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: SysEdit
Update yaptı biraz evvel sanki bana daha hızlanmış gibi geldi...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 19 Mart 2015; 23:31:13 > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: blackcat67
quote:
bu hatayı alan oldu mu güncellemeden sonra çünkü daha önce yüklendi diye bu hatayı veriyor galiba
Iki gundur ekran karti yukluyor kafasına gore ya deneme surumu olabilirde bu tarz ufak seyler ne sacma ya koskoca mcrosft yama yapar gibi windows yapiyor
Adı Ustunde Datlum TP Sürümü :) Düşünme bunları sabret yaza kadar..
-
quote:
Orijinalden alıntı: byJuck
quote:
Orijinalden alıntı: mrtuzn
1 Ekim 2015'e Kadar Olması lazım yanlıs hatırlamıyorsam
8.1 pro kullanıyorum o zaman yüklemeye gerek yok mu dersiniz ? ekim sonrası 1 yıllık ücretsiz mi verecekler acaba haberler sanki o yönde ?
Suan zaten 8.1 gibi stabil bir işletim sistemini bırakıp deneme sürümü daha olmayan bi windows'a geçmek iyi bir fikir değil hocam. Kararlı sürüm cıkınca zaten ücretsiz bir, Windows 10'a yükseltme yapabileceksin.. O 1 yıl'da 8.1 ve Win7 kullanan'lar 1 yıl içinde yükseltti yükseltti, 1 yıl'dan sonra isterlerse Yeni bir Win10 Lisansı alması gerekecek. Saygılarımla..
-
quote:
8.1 i hiç beğenmedim bana göre hiç stabil değildi
Bana sorarsanız Yazılım Olarak ( Windows'ta Bir Yazılımdır) En günceli Neyse o iyidir. Mesela guncel drıverler ;) Win 8.1'in tek kötü tarafı Nedensiz bir şekilde Aero Glass'ın olmaması. -
Dosya Yönetici hala kafasına göre donuyor, takılıyor Dün yüklediğim güncellemeyi bugün tekrar indiriyor. AVG Internet Security çalışmıyor.Hızlı ve güzel çalışsa da birkaç ufak şey her şeyi berbat etmeye yetiyor.quote:
Orijinalden alıntı: mrtuznquote:
8.1 i hiç beğenmedim bana göre hiç stabil değildi
Bana sorarsanız Yazılım Olarak ( Windows'ta Bir Yazılımdır) En günceli Neyse o iyidir. Mesela guncel drıverler ;) Win 8.1'in tek kötü tarafı Nedensiz bir şekilde Aero Glass'ın olmaması.
Alıntıları Göster
-
-
Bende de aynı sorun var. Ayrıca 9926'dan 10041'e yükselttikten sonra Posta uygulaması kayboldu, mağazadan yüklemek isteyince de hata veriyor. -
Tablet moduna almak geçici bir çözüm olabiliyor
Benzer içerikler
- your device ran into a problem and needs to restart hatası
- windows 8.1 türkçe dil paketi indir
- bilgisayara şifre nasıl koyulur windows 11
- windows defender kapatma
- jpg formatı nedir
- komut istemi
- windows 11 şifre kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X