Şimdi Ara

Windows 10 yaz aylarında kullanıma sunulacak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son gelen haberlere göre korsan windowslar da 1 yıllığına windows 10'a yükseltilebilecekmiş.
  • Bence bedava olmalı. Yıl olmuş 2015 halen XP kullanılıyor. Bunun önüne geçilmesi için versin ücretsiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagdas70

Son gelen haberlere göre korsan windowslar da 1 yıllığına windows 10'a yükseltilebilecekmiş.

Hiç sanmıyorum böyle birşey yapacaklarını.
  • Geçiş yapma suresi 1 yıl kullanma suresi değil,destek bitene kadar yani 2040 lı yıllara kadar kullanabilirsiniz.

• Bekliyoruz hocam. Özellikle Directx 12 nin performans artışı muhabbetini merak ediyorum :D

• Ticari olmayan ev kullanıcılarına ücretsiz yapsın bizi skype aktivasyondu, kms vs uğraştırmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

Lisans ücreti 50 tl olursa korsan kullanan kalmaz ki. :)

50tl çok ucuz ve komik bi rakam olur windows için bence sınırsız lisans için
  • "Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullananlara Windows 10'a ücretsiz geçiş imkanı sunulacak."

Bu ibareye göre ben orijinal Windows 7 sahibiyim. Windows 10'a geçişim nasıl olacak?Nereye başvurmam gerekiyor? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MİY1988

"Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullananlara Windows 10'a ücretsiz geçiş imkanı sunulacak."

Bu ibareye göre ben orijinal Windows 7 sahibiyim. Windows 10'a geçişim nasıl olacak?Nereye başvurmam gerekiyor? :)

Dün windows 10 ile ilgili haber girildi o kadar, sen gelmiş mart ayında açılmış konuya soru soruyorsun. Kola kapaklarını biriktirip Bakkaldan alıyorsun kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

"Windows 7 ve 8.1 sürümlerini kullananlara Windows 10'a ücretsiz geçiş imkanı sunulacak."

Dün windows 10 ile ilgili haber girildi o kadar, sen gelmiş mart ayında açılmış konuya soru soruyorsun. Kola kapaklarını biriktirip Bakkaldan alıyorsun kardeş

üzgünüm iş hayatı anlayamayacağınız kadar yoğun ve ben bu konuya forumdan değil, google'dan ulaştım. Yeni konudan haberim bile yok, link verme cömertliğinde bulunabilirdiniz.

Hemen en yakın bakkala gidiyorum!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kulak Misafiri

quote:

üzgünüm iş hayatı anlayamayacağınız kadar yoğun ve ben bu konuya forumdan değil, google'dan ulaştım. Yeni konudan haberim bile yok, link verme cömertliğinde bulunabilirdiniz.

Hemen en yakın bakkala gidiyorum!

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=106401308 buyur kardeş.

Hayır, yeni üye de değilsin ki. Anlamadım ben bu işi.

• İyi hoş ama bok da çıkabilir güvenemiyorum da -.- Baktım bilgisayarın sağ altına ikonu çakmışlar al al diye. Ne bu ısrar lo?!?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.