Şimdi Ara

Windows 10 yükseltme ikonu yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar.Format atmadan önce sorunsuz 8.1 kullanırken yükseltmemi yapmıştım rezerve ettim yani.Pc çok ağırlaşmıştı mecburen recovery yapmak zorunda kaldım.Tekrar 8.1 e güncelleyip rezerve yaptıgım hesapla giriş yaptım.Bilgisayarda "KB3035583" güncellemeside yüklü silip tekrar kurdum gene yok.Acaba yükseltme yaptıgım içinmi çıkmıyor yayınlandıgı zaman yükselte bilecekmiyim ? Teşekkürler.

• Windows Update e gir Orada "Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi" yazıyorsa sorun yoktur (emin değilim ama bende öyle yazıyor) bende de ikon kayboldu ama format vs yapmadım.
  • Yok hocam öyle bir yazı göremedim
  • ShooteR5361 S kullanıcısına yanıt
    Aynısı bende oldu Microsoft canlı desteğe sordum verilen cevap aşağıda;

"Merhaba, Windows 8.1 kullanıcısıyım Window 10 rezerve uyarısı geldiğinde rezerve yaptım. Güncelleme menüsüne "Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi" yazısı geldi. Fakat 2 gün önce bilgisayarımda bir sorun oluştu sistem yazılımını yeniden yükledim ve şu ana kadarki tüm güncellemeleri de yükledim fakat rezerve yazısı yok. Bu konuda ne yapa bilirim? Selamlar"

Cevap
    https://store.donanimhaber.com/7d/64/71/7d6471165cb3bbe0a6b28bdb8938152e.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmldrs -- 24 Haziran 2015; 18:25:45 >

• Bu sabah itibarı ile Windows 10'u alın simgesi yeniden geri geldi, güncellemeler sayfasına baktım "Windows 10 rezerve edildi" yazısı yoktu yeniden rezerve yaptım.
    Aynı durumda olanların dikkatine.
  • Bende de ikon geri gelmiş ne yapıyorlar acaba gidip gidip geliyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmldrs

Aynısı bende oldu Microsoft canlı desteğe sordum verilen cevap aşağıda;

"Merhaba, Windows 8.1 kullanıcısıyım Window 10 rezerve uyarısı geldiğinde rezerve yaptım. Güncelleme menüsüne "Windows 10 yükseltmesi rezerve edildi" yazısı geldi. Fakat 2 gün önce bilgisayarımda bir sorun oluştu sistem yazılımını yeniden yükledim ve şu ana kadarki tüm güncellemeleri de yükledim fakat rezerve yazısı yok. Bu konuda ne yapa bilirim? Selamlar"

Cevap
    https://store.donanimhaber.com/7d/64/71/7d6471165cb3bbe0a6b28bdb8938152e.JPG

Bilgilendirme için çok sağol hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam şimdi açtım pcyi geri geldi ikon.Tekrar rezerve yaptım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.