Başlık açıldı mı bilmiyorum durum biraz karışık sorunun tam çözümünü bulamadım.
Her neyse ben windows 8.1den 10 a geçmek gibi bir hata yaptım.Ekran driverını kabul etmedi ve yazılar bi acayipleşince ben de en son sürümü 359.06nın 64bitini indirdim ama niyeyse 32bit indi nvidia nın sitesinden.Eski ekran driverınıda sildi yüklerken tabi.Sonra sorun yine çözülmeyince bende 8.1e tekrar geçtim.Bir ay içinde direk geçebilme hakkımız varmış. Bütün bunlar gece yaptım sabah kalkıp güncelleştirme yapayım dedim.Güncelleştirme de sorun çıktı.Sorun ekran kartında güncelleştirme yapıyor ama güncelleştirmeyi yükleyemiyor diye yazı çıkıyo.
Aygıt yöneticisinde düzgün çalışıyor diyor ama nvidia denetim masasına tıklayınca nvidia ekran ayarları kullanılamaz.Şu anda nvidia gpuya bağlı bir ekran kullanmıyorsunuz diye bir hatayla karşılaştım.Eski driverı indireyim diyorum ama hangisi yüklüydü bilmiyorum.10 dan 8.1e geçince eski yüklü olanda geri döndü mü yoksa en son yüklediğim mi geçerli onuda anlayamadım.Yardımlarınızı bekliyorum
Sistem geri yükleme yapmak aklıma geldi ama onuda sabahki güncelleştirmemden önceye alabiliyorum sadece.Yani windows 10dan 8.1 e tekrar döndüğüm hale
bende dünden önce geçtim 10 a bilgisayarın ısısı hiçbirzaman 70 olmamıştı 70 e kadar çıktı benımde ekran kartımda problem çıktı aynı senın gıbı görmedi hemen ertesi gün yani dün bende döndüm 8.1 e
sen yeni ekran driverı indirmeden geçmekte akıllı davranmışsın.Ben öyle bi hataya düştüm nasıl düzelteceğimi hiç bilmiyorum
üzülme çözümleyecek bir sorun görmedim ben bu bilgisayar aleminde.Şuan ısım 47 derece windows 10 olsaydı bu 65 falan olurdu heralde
Yarın asusu arayıp sorucam garantisi geçti ama olsun teknik servis halleder belki