|
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RadioactiveBlackBox -- 2 Temmuz 2024; 14:1:3 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
" - Windows 11’in pazar payı ilk defa yüzde 30’a ulaştı. " Doğrusu şu.. Son 2 ay içerisinde onbinlerce insanın bilgisayarını özgür iradeleri yok sayılarak zorla sormadan etmeden uyarmadan kendi kendine W10'dan W11'e yükseltildi.. Bir çok insan PC'e gelen güncelleme ile bir baktı ki W11'e yükseltilmiş.. Steam'in donanım anketinde bile kolpadan yükselen W11 rakamlarını görebilirsiniz.. Uğraşmayı bilen isteyen anlayan uğraştı yine döndü W10'a ama üşenen veya format v.s.v.s gibi şeylerle uğraşmak istemeyenlerde W11'de kaldı. Her fırsatta defalarca yazdım defalarca da yazacağim, Neredeyse son 2 senedir W10 x64 home single language Perf edition kullanıyorum, çok ciddi diyorum donanımsal diye düşündüğüm bir ton saçma sapan sorunun ana kaynağının W11 denen çöp ötesi işletim sisteminin olduğunu gördüm. W12 çıkıp doğru düzgün stabil çalışana kadar W10 şuan en iyisi. Kendi çapımda yaptığım oyun dahil bir çok program testinde W10dan genel itibariyle daha olumlu sonuçlar alıyorum.. W11 sistem kaynaklarını kendi keyfine kullanmaktan ne oyun ne programlarda Asla %100 stabil çalışamıyor.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 2 Temmuz 2024; 9:25:24 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |