Şimdi Ara

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] (308. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: programmer_onur Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.618
Cevap
209
Favori
323.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

aynen öyle, mouse da donuyor birkaç saniyeliğine. yani öyle bir duruma geldi bu meseleler bilgisayardan şüphelenir oldum acaba bilgisayarda mı bir sıkıntı var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheNightMare. -- 20 Aralık 2024; 19:4:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheNightMare. T kullanıcısına yanıt

MS nin eski sistemleri engellemek için yarattığı 24H2 ye bak frankeştayn mübarekWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]  destekleyen sistemleri ne hale getiriyorWindows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 20 Aralık 2024; 21:40:0 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Eczane için kuracağım hangi sürümü kursam tavsiye edersin arkadaşım

• Şahsi kullanımlarda üstelik Eczane için resmi Windows kullanın derim. Ayrıca ben sadece özelleştirilmiş bir Windows u bahsettiğiniz için önerdim. Şahsen bilseydimki ticari / profesyonel amaçlı custom hiç önermem. Yani bir sorun olur ticari kaygılar vs mesul kabul etmem :/ .

Linux kullanın diyeceğim ama Eczane uygulamaları filan uyumlu mudur bilmiyorum. Sanırım eski bir PC olsa gerek.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Windows 10 LTSC IoT Enterprise sürümü iyi gider bence resmi olanlardan hocam arkadaş için. Yalnız aktivasyon/lisans için nasıl bir maliyet söz konusu olur, onu bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 21 Aralık 2024; 0:6:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • i9 14900

128 gb ddr5 ram

rtx 4090

4 tb 990pro m2

bu sistemde bile rezalet çalışan bir işletim sistemi. taskbar donuyor. sağ klik kafasına göre çalışıyor. arada windows gezgini reset atıyor.

win 10 a döndüm dünya varmış. artık windows 12 yi beklemekten çare yok. her seferinde yeni sürüm gelince kuruyorum ama yine hüsran yine hüsran

• aurosonic kullanıcısına yanıt

Windows 12 gelecek mi?

• Mantıklı bence de.

@besiktasjk87

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Zaten sistemle alakası yok, atom işlemcili 15 yıllık pc lerde bile çalışıyor win11, ama gelin görünki serseri mayın gibi ne yapacağı ne sorun çıkaracağı belli olmayan bir sistem, ya oyunda kasar sıkıntı çıkarır, ya internetde tarayıcıda kasar, ya driver sıkıntısı çıkarır, hiç bişey yapmasa masaüstü sağ tıklarsın beklersin ki gele

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24H2 güncellemesi yapılmalı mı? Yaparsak sıkıntı çıkarır mı sonradan?Sürekli sağ altta uyarı yapıyor güncellemeyi uygula diye.

Dünden beri aynı sorunu yaşıyorum. Masaüstü simgeler siyah kalıyor. Ekran resmi de gidiyor. İntel ekran kartı güncellemesi yaptı dün, ondan mı acaba. Eski versiyona döndüm ama sorun aynı. ?

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Temiz kurulum yapın.

Sorunlar olsa olsa çoğunlukla kişilerdeki donanımsal uyumsuzluklar yani bileşenlerin test edilmemiş sürücü uyumsuzluklarıyla alakalı olmakta. Ama insanlar bunu da Microsoft u suçlarlar. Firmaları da suçlamaları yani onarılması için talep edilmelidir.

Denemeden bilinmez.

Bendeki sorunsuzluk başkalarında da olacak diye bir çıkarım yapılamaz.

• BeyEfendi7 kullanıcısına yanıt

sizinki daha çok ekran kartı driveri ile alakalı gibi geldi bana. isterseniz ddu ile ekran kartı sürücüsünü silip en son sürümü yüklemeyi deneyin bir.

• Wifi sorunu var.

intelin ekran kartı güncellemesiyle gelen gereksiz programları var, son güncellemeyle yeni bir program yüklemiş, onu kaldırınca düzeldi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 24H2 için hata düzeltmeleri vs. içeren sonraki güncelleme tarihi belli mi?

• Extralarge kullanıcısına yanıt

Marka modeli ne ? Kim üretmiş?

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

14 Ocak 2025 saat 21:00 ilk büyük güncelleme tarihi

• Terms kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, daha da çok varmış. ISO yayınlanıyor mu hemen?

• SalimAydogdu kullanıcısına yanıt

Hayır microsoft sadece 24H2 olan sürüm değişirse iso verir.

14 Ocakta 24H2.2605 olanın 2605 kısmı değişir.

Yeni sürümün isosunu aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

Windows 11 24H2 REHBER | Faydalı Anlatımlar, Yeni Haberler [ANA KONU]

UUP (Unified Update Platform) Generation Project (v2.4.18) [by @rgadguard & whatever127]

• 
Sayfa: önceki 306307308309310
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.