Merhaba arkadaşlar, yaklasık 2 haftadan beri windows7 kurdum bilgisayarıma o zamandan beri internetim düzenli olarak 1-2 saate bir kesiliyor fakat sunuda söyliyim ethernet kartımı yenıleme windows guncellestırmelerı fıx programları firewall kaldırma vb herseyı denedım ve ayrıca xp kuruluydu 2 hafta onceden onda hıc problem yoktu ınternetım hıc kesılmıyordu.Bu konu hakkında yardımcı olabılıcek arkadaslar yardımlarınızı beklıyorum :).
UP!!
Yardım !!!
Arkadaslar yardımcı olabılcek yok mu?
Kesildiğinde koş bi modeme bak internet yada dsl ışığı sönüyormu yani internetin gitmesi sana mı yoksa internet sağlayıcına mı bağlı
benzer sıkıntı bende vardı. hatta bu yüzden modemi değiştireyim dedim. ama dns numaralarından kaynaklı olduğunu farkettim. dns kullanıyorsan kaldır veya numaraları değiştir. bir de böyle dene.
Modem de problem olamaz çunku odtu agındayım :D Arkdaslarda falan problem yok problem pc de yda yazılımımda ama dns otomatik ayarlı ne yapabılırım başka acaba ?
Yardım edebilcek yok mu?
quote:
Orijinalden alıntı: samurai07
Modem de problem olamaz çunku odtu agındayım :D Arkdaslarda falan problem yok problem pc de yda yazılımımda ama dns otomatik ayarlı ne yapabılırım başka acaba ?
DNS'nizi el ile vermeyi denediniz mi? Mesala 8.8.8.8 üst taraf 8.8.4.4 alt tarafı ayarlayacak şekilde yapıp dener misiniz?
aynı dnsyi kullanıyorum. eski sıkıntı bu şekilde düzeldi bende.
Windows ile alakalı bir sorun değil bence ,ya modem yada internet bağlantın ile alakalı .(internet sağlayıcısı ,kablo vs....)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme