Şimdi Ara

Windows 7 32 bitten 64 bite...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta yazdığı gibi 32 bitten 64 bite geçicem.Nedeni ise 8gb ram var ve bunun sadece 3.25 gb kullanabiliyorum :(
    Bu yüzden 64 bit kurucam.Ama daha önce hiç format atmadım.Ve formattan sonra driverları nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum.Pc yi toplattırdığımız adamlar 32 bit yüklemiş.Ve d sürücüsünde drivers diye bir dosya koymuşlar galiba gereken yüklenecek driverlar bunlar.Ama ben 64 bite geçeceğim için bu driverlar işime yaramayacak galiba alttaki yoruma göre.Çünkü 32 bit driver yüklemişler.

Bir forumda "64 bit yükleyeceksen 64 bite uyumlu driver yüklemen lazım" diye bir yorum görmüştüm.Bu doğrumu ? Yoksa eski driverlarımı yükleyeceğim d sürücüsündeki ?

Ve sadece c yi formatlasam yetermi ?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler...

• 8 gb ramin varsa hiç düşünme 64 bite geç, windows kurulumu anlatımı forumda var diye biliyorum. Sürücü konusuna gelince evet 64 bite uyumlu olan sürücüleri kurman gerekecek. Misal:

http://www.nvidia.com/object/win7-winvista-64bit-285.62-whql-driver-all.html

Burada örnek olarak nVidia'nın 500 serisinin Windows 7 64 bite uyumlu olan en son sürücüsünü seçtim. Örnek olarak yani. Sen kendine uygun olanını seçeceksin. Kolay gelsin.
  • @M3CH4N1C

Anakartının tam olarak Marka ve Modelini yazabilirmisiniz...
  • Gıgabyte GA-890XA-UD3 cpu z den baktım.Galiba bu anakart.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M3CH4N1C

Başlıkta yazdığı gibi 32 bitten 64 bite geçicem.Nedeni ise 8gb ram var ve bunun sadece 3.25 gb kullanabiliyorum :(
    Bu yüzden 64 bit kurucam.Ama daha önce hiç format atmadım.Ve formattan sonra driverları nasıl yükleyeceğimide bilmiyorum.Pc yi toplattırdığımız adamlar 32 bit yüklemiş.Ve d sürücüsünde drivers diye bir dosya koymuşlar galiba gereken yüklenecek driverlar bunlar.Ama ben 64 bite geçeceğim için bu driverlar işime yaramayacak galiba alttaki yoruma göre.Çünkü 32 bit driver yüklemişler.

Bir forumda "64 bit yükleyeceksen 64 bite uyumlu driver yüklemen lazım" diye bir yorum görmüştüm.Bu doğrumu ? Yoksa eski driverlarımı yükleyeceğim d sürücüsündeki ?

Ve sadece c yi formatlasam yetermi ?
    Yardımlar için şimdiden teşekkürler...

w7 de genelde driver problemi yoktur kurulumda kendisi kurar.siz kurmaya kalkarsanız çakışma olabilir..kurulumun bitimini bekleyin şayet eksik driver varsa kurarsınız..birde anakartınız 8GB ui destekliyormu...ben 64 bit kullanıyorum w7 de hiç sıkıntı yaşamadım.bazı flash programları suculuk yapıyor amma chrome imdada yetişiyor....
    şuan yazdığım makine W8 denemeye değer tavsiye ediyorum...yalnız çok şeyde beklemeyin.daha cülük.

• Merhaba. Bendede aynı istek var. Windows 7 ultimate ve 2 gm ram var. 2 çekirdekli sistem var. bilgisayardan baktım 64 bite geçebilirsin diyor. format atmam yeterli olur mu acaba ?
  • bhicyorulmaz04 B kullanıcısına yanıt
    @bhicyorulmaz04 Merhaba,
    2GB RAM ile 64Bite geçerseniz kasabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • @hackapp Merhaba,
    Söylediğiniz doğru olabilir, fazla anlamıyorum. Yalnız bende 2 çekirdek var okuduğum bir sitede 2 çekirdekle sorunsuz geçebilirsin denmişti. Sistem özelliklerim de şu:
    AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 4000+ 2.10 GHz Windows Ultamate. Ayrıca geçebilirsin diyor ama donarmı onu bilemem. Eğer donarsa işlemci değiştirmek zorunda kalırım. Eğer işlemci değiştirmek zorunda kalırsam başka donanımların da değişmesi gerekir mi?

Cevapların için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bhicyorulmaz04 -- 20 Temmuz 2016; 17:14:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.