< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efereistheking -- 19 Aralık 2019; 17:35:35 > |
Windows 7-8.1-10 ISO'ları: Bilmeniz Gereken Her Şey
Windows işletim sisteminin önceki sürümlerini yüklemek için ISO dosyalarına ihtiyacınız olacaktır. Windows 7, 8.1 ve 10'un ISO dosyalarını resmi Microsoft web sitesinden veya üçüncü taraf kaynaklardan indirebilirsiniz.
Windows 7 ISO'ları
Windows 7 ISO'ları, Windows 7 işletim sisteminin kurulum dosyalarını içerir. Windows 7 Ultimate 64 bit ISO Google Drive'da mevcuttur. Windows 7 ISO'larını Microsoft web sitesinden de indirebilirsiniz.
Windows 8.1 ISO'ları
Windows 8.1 ISO'ları, Windows 8.1 işletim sisteminin kurulum dosyalarını içerir. Windows 8.1 Pro 64 bit ISO Google Drive'da mevcuttur. Windows 8.1 ISO'larını Microsoft web sitesinden de indirebilirsiniz.
Windows 10 ISO'ları
Windows 10 ISO'ları, Windows 10 işletim sisteminin kurulum dosyalarını içerir. Windows 10 Home Basic 64 bit ISO Google Drive'da mevcuttur. Windows 10 ISO'larını Microsoft web sitesinden de indirebilirsiniz.
Önemli Notlar
- ISO dosyalarını indirmeden önce bilgisayarınızın sistem gereksinimlerini kontrol ettiğinizden emin olun.
- ISO dosyalarını güvenilir kaynaklardan indirmek önemlidir.
- ISO dosyalarını kullanmadan önce bunların bütünlüğünü doğrulamak için bir kontrol toplamı aracı kullanın.
- Windows işletim sistemini yüklemek için bir USB sürücü veya DVD kullanabilirsiniz.