Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ßeyaßan

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jon Snow Targaryen

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: The Sailor

quote:

bence bunlarla uğraşmayın bakın anlatıyorum

başlat çalıştır cmd

diskpart

list disk

flash diski bulup

select disk 1(flash bellek 1 ise)

clean

create partition primary

active

format fs=fat32 quick

assign

son olarakda windows 7 dvdmiz içindeki tüm dosyaları flash diske kopyalamak gerisini biliyorsunuz heralde :D

Ben birsürü program denedim bu konudaki de dahil işe yaramadı. Bu arkadaşın yazdıklarını harfiyen yaptım oldu, artık format atmak çocuk oyuncağı :))

hocam ben bunları yaptım da flash disk yine normal görünüyor şu anda atıyorum flasha win 7 dosyalarını bilgisayarı yeniden başlattığımda otomatik görecek mi?

Dediklerimi yaptıktan sonra Flash diski boot etmeniz yeterlidir..

eyvallah hocam sımdı setup is starting diyor biraz yavaş ama inş olacak

Bios default ayarlara getirin HDD görmedi sanırım.

Facebook adresimi ekleyin buraya girmiyorum..

hocam face kullanmiyorumda durum su;

biosa girip 1.hard disk driverinde flashi sectgimde boot device de bu sefer hdd gorunmuyor.Flashi hdd de 2. siraya aldigimda bu sefer boot device de flash gorunmuyor boyle olunca yukleme ekrani geldginde kuracak hdd bulamiyor windows.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: demirkoparan

arkadaş dediğin şekilde usb ye yüklüyorum ama senin 7 resimdeki gibi usb bellek setup şeklinde görünmüyor, biostan usb hdd yi gösterdiğim halde kurulum ekranına başlıyamıyorum

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

arkadaşın dedigi yontemi denedım su an da sonuç aynı senin ki gibi hocam windows çokmus durumda başlat çalıştır diyene kadar 8 dakikam gidiyor ogle 14 den beri ugraşıyorum ve çok yoruldum bir umut altarnatif çıkar diye

ayrıca hata i48.tinypic.com/352qhqh.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mega Therion -- 18 Mart 2013; 9:22:59 >

• hallettim beyler.Aynı sıkıntı olan arkadaşlar kurulumu ing saat dilimi seçsin ben yabancı torrentten indirmiştim klavye yi tr seçtigimden nedense windows hddi gormemiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

hocam win7 usb download tool benim bildiğim sadece windows tan alınma iso lar için çalışıyor. mesela farklı bir iso kullanın this iso is not a valid iso file gibi bir uyarı veriyor..

Image Mastering Api v2 yükle.
  • gerçekten çok yardımcı oldu belleğe attım cd yerine onu yerinde taşıyom
  • Faydalı bir paylaşım olmuş, iso yu sorunsuz flash bellke attım.
  • ..
  • bu programla hazırladığım kurulum flash belleği boot edebiliyor ancak şu ekranda bilgisayar donuyor:

şu an bilgisayarda windows 7 kurulu durumda ve hazırladığım belleği test için usb'den boot ettim. sorun win 7'nin kurulu olmasından mı kaynaklanıyor yoksa iso dosyasının bozukuluğu/program hatası gibi bir durum mu var?

Bunun dışında poweriso ile oluşturduğum kurulum flashında da aynı sorun var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 7 Nisan 2013; 11:34:49 >
  • Arkadaşlar bu program olmuyorsa wintoflashı kullanmanızı öneriyorum. Bu program ile bende çalıştırmadı usb yi. Ama wintoflash ile yaptığım zaman hemen kuruluma başladı. Bilginiz olsun.
  • daha önce yazan olmuş ama bende belirtiyim, windows 7 çıktığından beridir notebook gibi dvd si olmayan yada dvd si bozuk bilgisayarlara, sadece iso yu magiciso ile açıp içini komple flashdiske kopyalayıp usb den başlatıyorum ve windows 7 kuruluyor. kimse olmaz falan demesin denesin.
  • teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinxx

daha önce yazan olmuş ama bende belirtiyim, windows 7 çıktığından beridir notebook gibi dvd si olmayan yada dvd si bozuk bilgisayarlara, sadece iso yu magiciso ile açıp içini komple flashdiske kopyalayıp usb den başlatıyorum ve windows 7 kuruluyor. kimse olmaz falan demesin denesin.

Hangi yöntemi denediysem aynı sorun oluyor. Usbden boot ediliyor kurulum yapılacakkken screenshotını verdiğim ekranda donup kalıyor PC. DVD'den kurduğumda böyle bir şey olnuyor.

Önerisi olan?

Bios'daki usb mass storage device ayarlarında yapılan değişiklik ya da boot sırasında yaptığım değişikliklervs. hiçbir şeyi değiştirmemiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carnage86 -- 9 Nisan 2013; 23:14:40 >

• Eline saglık dostum guzel cozum.Denedim oldu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazy_king06

Programı kurmaya çalıştığımda bu hatayı alıyorum

Image Mastering API V.2 Hatası alanlar burdan orjinaline

http://www.microsoft.com/tr-tr/download/details.aspx?id=17073

eğer lisans sıkıntınız varsa burdan da alternatifine ulaşabilirsiniz
    https://hotfile.com/dl/195131838/304bf96/sss.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

elimizdeki win 7 dvd sini iso yapabilirmiyiz ?

burdan ulaşabilirsin kullanımı zaten çok basit

http://download.minidvdsoft.com/freedvd2iso.exe
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

hocam win7 usb download tool benim bildiğim sadece windows tan alınma iso lar için çalışıyor. mesela farklı bir iso kullanın this iso is not a valid iso file gibi bir uyarı veriyor..

“The selected file is not a valid ISO file. Please Select a valid ISO file and try again ” ÇÖZÜMÜ

Eğer Bu şekilde bir hatayla karşılaşırsanız

Iso dosyanızı PowerISO ile Açın (PowerISO Full Olmalıdır)

İngilizce ise file-> Image Properties
    Türkçe ise Dosya-> Kalıp Özellikleri:

Sonra Ayarları aşağıdaki gibi yapın

Şimdi ISO Dosyanızı Kaydedin ..
    Şimdi tekrar deneyin Başarılı olacaktır

• quote:

Orijinalden alıntı: Carnage86

bu programla hazırladığım kurulum flash belleği boot edebiliyor ancak şu ekranda bilgisayar donuyor:

şu an bilgisayarda windows 7 kurulu durumda ve hazırladığım belleği test için usb'den boot ettim. sorun win 7'nin kurulu olmasından mı kaynaklanıyor yoksa iso dosyasının bozukuluğu/program hatası gibi bir durum mu var?

Bunun dışında poweriso ile oluşturduğum kurulum flashında da aynı sorun var.

bahsettiğim sorun hakkında fikri olan?

• İkinci bire soru daha sorayım. FreeDos üzerinden bootable DVD oluşturmanın bir yolu var mı?
  • Ultra iso normal isonun görevini görüyor mu yoksa iso dosyasını mı bulmamız lazım ?
  • Selamlar. Dediklerinizi aynen yaptım. Yeni bir disk almıştım laptop a. Bilgisayarı yeniden başlayınca boot a giremiyorum. O yüzden de flash diski görmüyor. Ama dvd den boot yapiyor.

Packerd bell laptop.
    Flash diski nasıl gösterebilirim.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.