Şimdi Ara

**WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM** (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
898
Cevap
117
Favori
1.131.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Microsoft Image Mastering API v2

bu ikisinikurarsanız program çalışacaktık. Denenmiştir.
  • Benim Bilgisayarım senin anlattığımı yaptığım halde bir türlü biostan başlamıyor
  • Takip Ediliyor....
  • Usb ile format atarken usb içinde win7 dosyaları dışında başka dosya olursa sorunsuzca format atabilir miyim bilgisi olan var mı?
  • Nerde hata yapıyorum, hatalı olan nedir çözemedim ki. Olmuyor.
    Usb bellek mi, Programı mı yoksa W7 iso mu hatalı?
    birde WintoFlash programını bulup deniyeceğim.
     **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**
  • redvelvet kullanıcısına yanıt
    Hocam üçü de olablilir, tek tek deneyin hepsini.
    Ben en başta wintoflash kullanayayım dedim kolay olur diye, 4 gb iso'dan flaşa 650 mb veri transfer etti, sonra başlıktaki programları kullandım sorunsuz oldu.
    Yalnız benim sistem 4 gb flaşı yeterli bulmadı ben 8 GB kullandım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Nerde hata yapıyorum, hatalı olan nedir çözemedim ki. Olmuyor.

Farklı bir program deneyin öncelikle; WintoBootic veya Universal USB Installer ile daha önce başarılı kurulumlar yapmıştım.
    Flash belleğinizin dosya sistemini değiştirmeyi deneyin (NTFS, FAT32). Eğer yine olmazsa başka bir flash bellek ile deneyin.
    Son çözüm farklı bir .iso dosyasını denemek. Daha önce bazı kalıplarla problem yaşamıştım, internetten güvenilir bi' .iso dosyası bulup onunla deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jackson Teller

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

Nerde hata yapıyorum, hatalı olan nedir çözemedim ki. Olmuyor.

Farklı bir program deneyin öncelikle; WintoBootic veya Universal USB Installer ile daha önce başarılı kurulumlar yapmıştım.
    Flash belleğinizin dosya sistemini değiştirmeyi deneyin (NTFS, FAT32). Eğer yine olmazsa başka bir flash bellek ile deneyin.
    Son çözüm farklı bir .iso dosyasını denemek. Daha önce bazı kalıplarla problem yaşamıştım, internetten güvenilir bi' .iso dosyası bulup onunla deneyin.

Fikir ve Bilgilendirme için teşekkür ederim.
    WintoFlash Programıyla iso dosyasını Usb Belleğe atıp hazırladım. Şimdi sistemdeki dosyalarımı yedekliyorum. birazdan yüklemeye çalışacağım. (C'deki W Xpyi W7 yapıp, D diskinide biçimlendireceğim (içinde W7 kurulu)
    Daha öncede böyle bir yöntemle masaüstü PCme iki işletim sistemi kurmuştum (C: Wxp - D: W7). Nasıl yapılacağını unutmuşum

• quote:

Orijinalden alıntı: albati

Hocam üçü de olablilir, tek tek deneyin hepsini.
    Ben en başta wintoflash kullanayayım dedim kolay olur diye, 4 gb iso'dan flaşa 650 mb veri transfer etti, sonra başlıktaki programları kullandım sorunsuz oldu.
    Yalnız benim sistem 4 gb flaşı yeterli bulmadı ben 8 GB kullandım.

Fikir ve Bilgilendirme için teşekkür ederim.
  • Başarıyla W7 Ult. kuruldu.
    Yardım ve Fikirleriniz için teşekkür ederim.
  • Acil cevap verinn ;
    Usb'yi ayarlıyorum takıyorum ve açıyorum.İyi hoş bar doluyor sonra "Starting Windows" yazıyor,logo falanda yok.Bu ekranda kalıyor alınt yaparak yardımmm :(
    resim :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Premium Paket -- 4 Ağustos 2013; 16:06:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bi iso bulmustum onu hıc kabul etmemıstı program , buda 2. baska bır ıso bundada işlemleri yaptıgımda en son bunu söluyor , problem nedir fikir vericek olan varmı ?

Aynısı bende de oldu ne yapmam gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-19232E7C9 -- 4 Ağustos 2013; 18:44:39 >

•  **WINDOWS 7-8 USB'DEN (FLASH DISK) KURULUMU RESİMLİ ANLATIM**

Bu resimde yolunu şaşıran olursa :) "Windows dosyaları yolu"

Sizden iso dosyasını istiyor fakat bunu sanal bir DVD oluşturup o şekilde seçmeniz gerekli. Daemon Tools ile iso dosyasını kalıba yerleştirin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robert Knepper

quote:

Orijinalden alıntı: blackrewolf

bi iso bulmustum onu hıc kabul etmemıstı program , buda 2. baska bır ıso bundada işlemleri yaptıgımda en son bunu söluyor , problem nedir fikir vericek olan varmı ?

Aynısı bende de oldu ne yapmam gerekir?

WintoFlash programını kullandım.
    Bunu nasıl yaptım:
    Deamon Tool programını kurup iso dosyasını kalıba yerleştirdim. WintoFlash programıyla ilk önce iso dosyasını gösterdim daha sonra Usb belleği gösterdim ve Usb belleğin içine attım.
    Daha sonra Boot menüden Usb bellleği gösterip pc yeniden başladığında otomatik olarak kurulum başladı. sabırlı olun bekleyin.
    Bilgisayarın mutlaka başında bulununki ilk Yeniden Başladığında (Restart) Boot menünü yeniden açın ve yüklediğiniz HDD yi seçin.
    Hepsi bu. Anlatırken kolay gibi görünebilir. Çok da zor değil aslında, ilk kez yapıyorsanız biraz panik yapabilirsiniz. (Ben paniklemiştim :D )
    Kolay Gelsin. Umarım faydalı olur.

• redvelvet kullanıcısına yanıt
    Şuan 8 kullanıyorum çok hızlı ve stabil baya güzel olmuş.
    2 defa boot yaptık 2. de usb yi çıkardım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dabelebedyu

Dediğiniz gibi yapıyorum ama usb böyle görünüyor 3 kere biçimlendirip denedim :(

edit: wintoflash programıyla format attım.

o programla nasıl yaptın kardeş .

• quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

quote:

Dediğiniz gibi yapıyorum ama usb böyle görünüyor 3 kere biçimlendirip denedim :(

Programı kur ondan sonra denilenleri takip et programı açtığında hepsi yazıyor zaten. sende iso bulunması lazım yerini gösterip usb ye kaydediyorsunuz biostan da ayarları yapıyorsunuz.

• Peki bu program ile Xp kurabiliyor muyuz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bu©kethead

quote:

Programı kur ondan sonra denilenleri takip et programı açtığında hepsi yazıyor zaten. sende iso bulunması lazım yerini gösterip usb ye kaydediyorsunuz biostan da ayarları yapıyorsunuz.

Aynen yukarıda bir arkadaş anlatmış . Daemon Toolsu da kullanarak yaptım . Sıkıntı olmadı teşekkürler .

• güzelce anlatmış arkadaş teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.