Şimdi Ara

windows 7 acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben windows xp den windows 7 geçtim ama ses sürücülerini tanımıyor.realtek sitesine girdim ordan yeni sürücü indirdim ama tam yüklemenin
    yarısına geliyor bu sürücü orjinal olmayabilir diyor devam et diyorum gene aynı şey geliyor.yardım ederseniz sevinirim.

• ses kartınız onboard ise realtek sitesinden değil anakart sitesinden yükleyin.windows 7yi realtek ses kartı kullanan 3 bilgisayara kurdum hepsindede otomatik tanıdı doğrusu ilginç
  • bendede realtek chipset var bende sürücü indirdim yükledim oldu ama hangisinden indirdim hatırlamıyorum ama realtek sitesinden sanırım
  • Dün 7 yi kurdum aynı sorun bendede var. Logitecht R.10 v2 hoparlör var herşeyi kurdu ama hoparlörü kuramadı ses çıkmıyo şuan. Kabloları çıkardım taktım usb girişini falan değiştirdim tanıyamadı çözümü nedir
  • arkadaslar yardım edecek yokmu anakartım gigabyte 915g duo gigabyte sitesinden sürücü indirdim olmadı.denemediğim sürücü kalmadı nasıl birşey anlamadım.
  • win 7 korsanmı muhtemelen öledir ondan oluyodur belki realtek ile pek alakası yok ama windows bu napcaa belli olmaz bi program var tanıtma programı bi nevi orj yapıyo ona bi bak int tabi win 7 korsansa ve ondan kaynaklanıyosa
  • Anakartınız tam modeli nedir? 915G dediğiniz chipsetidir. Tam modelini verirseniz yardım etmeye calışırım.
  • anakartım GA-8I915G Duo.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.