Şimdi Ara

Windows 7 Acil yardım gerekli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, sabah işyerindeki bilgisayarımı açtığımda preparing to desktop yazısı çıktı ve masaüstündeki kullandığım dosyaların hepsi silinmişti. ayrıca şöyle bir hata verdi sistem

"you cannot access your files and files created in this profile will be deleted when you log off. To fix this, log off an try logging on later. Please see the event log for details or contact your system administrator".

F klavye kullanımıyorum sistem Q klavye olarak açılıyor her seferinde değiştirmeme rağmen tekrar Q klavye oluyor. Sistem geri yükleme çalışmıyor lütfen acil yardım edin.

• Temiz Bir format lazım bence harddiskdede problem olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silent1978 kullanıcısına yanıt
    Kullanıcı profilin silinmiş. Muhtemelen domaine dahil bir sistemde çalışıyorsun. Bu durumda Bilgisayara sağ tık özellikler gelişşmiş sistem ayarları kısmından gelen pencerede kullanıcı profillerini aç. Orada daha önce kullandığın profil var ise onu varsayılan olarak ayarlamayı dene. Yeniden başlat. Sonucu yaz bi bakallım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdrerkoc

Kullanıcı profilin silinmiş. Muhtemelen domaine dahil bir sistemde çalışıyorsun. Bu durumda Bilgisayara sağ tık özellikler gelişşmiş sistem ayarları kısmından gelen pencerede kullanıcı profillerini aç. Orada daha önce kullandığın profil var ise onu varsayılan olarak ayarlamayı dene. Yeniden başlat. Sonucu yaz bi bakallım.

daha önce kullandığım profil görünmüyor yeni kullanıcı ile açtım şuan ama eski masaüstünde bikaç dosya vardı onlara ulaşmam gerek. Yardımlarınız için çok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shpynx

C:\Users\ klasörü altında (Türkçe sistemlerde C:\Kullanıcılar\) eski kullanıcı adının olduğu klasöre girersen tüm dosyalarını buradan bulabilirsin. Hesap kaldırılmış ve hesaba ait dosyalar silinmiş ise bu sefer kurtarma yazılımları ile pc yi taraman gerekiyor.

teşekkürler hocam bakalım becerebilecekmiyim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.