Şimdi Ara

Windows 7 açılmama sorunu !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunum şu:

Bilgisayar açılırken sol üstte tire işareti yanıp sonüyor. Sonra eğer şanslıysam Win7 logosu geliyor. Ama şanslı değilsem tire işaretinden sonra siyah ekranda kalıyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Win7 Logosu geldiğinde ise Logonun üstüündeki noktalar gelmiyor ve donuyor. İşlemci ışığıda yanıp sönmüyor. Reset atıyorum bazen böyle olmadıgında bilgisayar tarama yapmak istiyor taratıyorum ve açılıyor. Ayrıca açıldığında ise sık sık donuyor sadece mause imleci hareket ediyor ve yanında birşey dönüyor. Herşey pasif oluyor ve kullanılamıyor.

Bu konu hakkında bilgisi olan varsa ve yardım ederse şimdiden Allah Razı olsun.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Aleyküm Selam
    hocam format atmayı denediniz mi gerçi windows ekranından önce başlayan bir sıkıntı var ama yinede bir format atmayı deneyin düzelmez ise hdd ve remleri kontrol edin remleri çıkarın tekrar takın bios sıfırlama yapın ama tüm işlemleri çok sakin ve hassas şekilde yapın anakarta zarar vermeyin özellikle remleri takarken çok fazla yüklenmeyin anakartı esnetmeyin yani bunları bir deneyin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iolpcafe -- 14 Şubat 2014; 0:52:27 >
  • Birden bire mi oldu bu? Biraz detay verirseniz ona göre tahmin etmeye çalışalım. Ama sorun harddisk veya ramlerde. Arkadaşın da dediği gibi çıkarıp temizleyin daha sonra tekrar takın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınız da usbde herhangi birşey takılı veya cd sürücüsünde cd varsa hepsini çıkarıp bi de öyle deneyiniz.
    Ama donduğunuz yazmışsınız işlemci sıcaklığına baktınız mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemxmox3 -- 14 Şubat 2014; 1:21:29 >
  • Format atali bir hafta oldu. Ramlerin yerini degistirdigimde de ayni promlem oldu. Bazen de acikirken hardisk tarama yapiyor. Hatta en son yaptigimda. Harddiskte ye olmadigindan geri yukleme yapilamadi falan dedi. Bunlara ragmen sansim varsa aciliyor arada. Bu sorun canimi cok sikiyor. Yardimci olursaniz cok sevinecegim. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    windows 10 windows update sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.