Şimdi Ara

Windows 7 administrator yönetici sorunu acaba virüsmü var ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayardaki tek yönetici benim program files içerisindeki herhangi bir klasörün özniteliğini değiştirmeye çalıştığımda bu hatayı alıyorum
    bu öznitelikleri değiştirmek için yönetici izni sağlamanız gerekir bu işleme devam etmek için devamı tıklatın şeklinde uyarı veriyor.

dün 3 defa format attım olmadı sistem kuduğum diski sildim yeniden oluşturdum yine aynı. yıllardır aynı dvd den kurulum yapıyorum window güncellemeleri kapalı hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım anlayamadım gitti.

delphi 7 kurduktan sonra farkettim

Build
    [Error] Write error on 'C:\Program Files\Borland\Delphi7\Projects\Project1.exe'
    [Error] RLINK32: Error writing file "C:\Program Files\Borland\Delphi7\Projects\Project1.exe"

anladımki yazma yetkisi vermiyor yönetici olarak çalıştırınca sorun olmuyor.

ama anlamadığım olay aynı işletim sistemi aynı program daha önce böyle bir hata vermiyordu defalarca format attım yeniden kurdum yine aynı.
    kafama takıldı şimdi niye böyle oluyor bilgisayarımda acaba virümü var

• Bu arada herkesin kurban bayramı kutlu olsun.
    Artık masaüstünden klasörde silemiyorum ve diğer disklerden silme yapamıyorum bilgisayar yönetici ben olduğum halde izin vermiyor daha dün akşam format attım pc ye hiç başıma böyle bişi gelmemişti
  • Başka bir cd ile Windows'u kur ayrıca dert edilecek bir sorun değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BENİM SORUNUMUN AYNISI size resim amcam şimdi Windows 7 administrator yönetici sorunu acaba virüsmü var ?. Tamam  Windows 7 administrator yönetici sorunu acaba virüsmü var ?
    Bu resimler size açıklar ne olduğunu yani izin kurucuları işarrtlenmiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.