Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Farklı bir monitörde deneyebilirsin.
  • Bu sistem ve kullanım alışkanlıklarım için hangi Windows 7 Sürümünü önerirsiniz?
    Amd Athlon 64 X2 Dual Core 5000 2.61ghz 32 bit işlemci 2GB Ram 512mb ekran kartı var? Genelde office programları kullanıyorum. internet, film, müzik takılırım. Sistemi fazla kasmayan arka planda windowsun işime yaramadığı halde gereksiz yere belleği sıkmyacak hangi sürümünü tavsiye edersiniz?
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle bu sistem hala açılıyorsa bir şükür duası etmenizi öneririm.

Sonra da internette Windows 7 Lite diye aratırsanız gereksiz bir sürü şeyin çıkarıldığı, sistemi yormayan versiyonların paylaşıldığını görebilirsiniz.

Bu sistemin her an miadının dolabileceğini de aklınızdan çıkarmamanızı şiddetle öneririm.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Murat hocam beni güldürdün varya :) Sistemde uzun zamandır Win7 Ultimate kurulu çok şükür bir sıkıntıda yok bazen gereksiz kasılmalar yapıyor. Zaten pc'de fazla yaptığım bir şey de yok. Bana yetiyorda artıyor bile. Lite sürümüne az önce göz gezdirdim yazıcı driverları vs. siliniyormuş bu sürümde ben yazıcıda kullanıyorum. Home premium sürümü nasıl hocam sence?
  • effect68 kullanıcısına yanıt
    Eğer şuan sıkıntısız ise boşver kalsın öyle, yazıcı driveri dediğin nedir zaten W7 bulmuyor ki çoğunu kendin yüklüyorsun W10 olsa neyse :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Eğer şuan sıkıntısız ise boşver kalsın öyle, yazıcı driveri dediğin nedir zaten W7 bulmuyor ki çoğunu kendin yüklüyorsun W10 olsa neyse :)

Eyvallah hocam o zaman gittiği kadar gitsin ilerleyen günlerde lite veya home premium sürümlerinden biri kurarım. Tekrardan teşekkür ederim.
  • Vista, 8, 8.1 ve 10 hatalıdır. Win7bit64 gerçektir. 2020'de destek bitene kadar. Destek çok da umrumda değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahferer kullanıcısına yanıt
    O kadar yenilik var W10'da ama maalesef stabilite yok bugün çalışan şeyin yarın garantisi yok ve çoğu alışkanlıklarımız W7 ile çok sorunsuz, çok uyumlu bu yüzden şuan W7'deyim bende.
    Hocam Windows 7'ye geri döndüm bende temiz Microsoft ISO'su ile ancak Office 2016 güncellemelerini görmüyor bir türlü. 10'dayken baya bir güncelleme bulmuştu ancak 7'de bulmuyor. Bunu nasıl çözebilirim acaba kafama takıldı ?

Windows Update'de "Yalnızca Windows güncellemelerini alıyorsunuz" yazıyor. Ayarlara baktım diğer ürünlerin güncellemelerini sağla diye bir seçenek yok. Office açılırken de güncellemeleri yükle diye seçmiştim halbuki
  • Sirkadyen S kullanıcısına yanıt
    Bende bilmiyorum Office ile o kadar sık işim olmuyor da güncelleyince bir şey değişmez dostum klasik güvenlik güncelleştirmeleri onlar takılma ya.
  • Arkadaşlar, Windows 10 maalesef Microsoft'un sorunlu işletim sistemleri furyasının son örneği!
    Windows 3.0 dan beri bütün Windowsları kullanmış, 1988'den beri bilişim sektöründe olan biri olarak söylüyorum.
    Ve maalesef Windows XP'den sonraki tek kullanılabilir os olan Win7 kullanıcılarını da bezdirip zorla Win10'a geçirmek için Microsofther türlü düzenbazlığı yapıyor.
    Son numaraları salı updatelerinde kullanıcıları bezdirmek!
    Sıfırdan Win7 kurmak 6 senenin yüzlerce update'inden dolayı büyük bir zulüm (o da updateler kurulursa!)
    Orijinal Win7 keyimizi kullanabileceğimiz, tavsiye edebileceğiniz Win7 güncel iso'larını ve konumları paylaşmak bize zaman ve kurulum kolaylığı sağlar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CompEn -- 17 Mayıs 2016; 11:20:53 >
  • CompEn C kullanıcısına yanıt
    Haklısın ama buradan iso paylaşamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CompEn

Arkadaşlar, Windows 10 maalesef Microsoft'un sorunlu işletim sistemleri furyasının son örneği!
    Windows 3.0 dan beri bütün Windowsları kullanmış, 1988'den beri bilişim sektöründe olan biri olarak söylüyorum.
    Ve maalesef Windows XP'den sonraki tek kullanılabilir os olan Win7 kullanıcılarını da bezdirip zorla Win10'a geçirmek için Microsofther türlü düzenbazlığı yapıyor.
    Son numaraları salı updatelerinde kullanıcıları bezdirmek!
    Sıfırdan Win7 kurmak 6 senenin yüzlerce update'inden dolayı büyük bir zulüm (o da updateler kurulursa!)
    Orijinal Win7 keyimizi kullanabileceğimiz, tavsiye edebileceğiniz Win7 güncel iso'larını ve konumları paylaşmak bize zaman ve kurulum kolaylığı sağlar diye düşünüyorum.

Bende windows 7 ye döndüm. Çok sade ve herşeye hakim olduğumuz bir işletim sistemi. Dediğiniz gibi güncelleme işi sorun sıfırdan kurulumdan sonra 200-250 tane güncelleme indiriyor. ya da benim iso çok eski. varsa güncellemeleri içeren isoyu edinme şekli bilen birisi aydınlatırsa seviniriz.

• ilkerk88 kullanıcısına yanıt
    Orijinal olarak yok kardeşim internete Windows 7 güncel falan yazarsan çıkar dokunulmamış yeni güncellemeleri içeren versiyonları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Orijinal olarak yok kardeşim internete Windows 7 güncel falan yazarsan çıkar dokunulmamış yeni güncellemeleri içeren versiyonları.

microsoft.com olarak sordum ben. microsoft.com dışında iso indirmek pek güvenli gelmiyor bana yoksa tabiki vardır tüm güncellemeleri içeren iso dosyaları.
  • Usb'yi 1.sıraya getirdim format için , sonra devam ettiğimde damaged or ..... ( hatırlayamıyorum ) priorty yazısı geldi nasıl düzeltebilirim ? Usb bellekte mi sorun var?
  • Meleklerimin kullanıcısına yanıt
    Evet olabilir, Windows 7 Usb Tool ile tekrar yazdırın olmuyorsa farklı Usb ile deneyin.
    Format usb'sinin içine başka bir dosya atsam sıkıntı olur mu ? Mesela windowsu etkinleştirmek için loader veya driver yüklemek için bazı programlar? Bir de formattan sonra ilk açıldığında internete nasıl girerim ? (internetin kasaya bağlı kablosu var kablolu internet oluyor sanırım)
  • Meleklerimin kullanıcısına yanıt
    Format atmadan önce veya farklı bilgisayardan bilgisayarınıza uyumlu LAN driverini mutlaka bir yere saklamalısınız, onu yükledikten sonra nete girebilirsiniz.

Format usb'si hazırladıktan sonra içine bir dosya atmakta sakınca yoktur, kök dizine yeni klasör açıp onun içine atabilirsiniz, sistem klasörlerine atmamanız tercih edilir.
  • murat hocam lisanslı w7 var, işlemci anakart ram 3 ünü birden değiştirsem lisans gider mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.