Şimdi Ara

WİNDOWS 7 (ANA KONU)-SORULAR & İPUÇLARI & RESİMLİ ANLATIMLAR (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
901
Cevap
70
Favori
79.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kısmen.

Tam destek için W8 ve üzeri.

• Merhaba. Uefi destekli dizüstü bilgisayarıma internetten uefi uyumlu Windows 7 indirdim. Kurarken hiç bir sıkıntı yok fakat yeniden başlayınca Boot/efi/Bcd hatası veriyor. Usb takıp komut isteminden fixboot fixmbr gibi düzeltmeleri yapıyorum fakat aktif Windows sistemi sayısında 0 gözüküyor. Nasıl kuracağım windows 7 yi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axlrose. -- 9 Kasım 2019; 11:55:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • axlrose. kullanıcısına yanıt
    Bios > Secure Boot > Disable etmeniz gerekiyor.

W8, W10 boot settings gibi ayarlarda olabilir marka modele göre değişebilir bunların hep disable olması lazım.

W7 orijinalinde uefi destekli değildir o hale getiriyorlar W8 dosyalarıyla, o yüzden bios bunu tanımıyor dediğimi yaparsanız sorunsuz kurarsınız.
  • MühendisMurat kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam hemen deneyeceğim. Peki bu Windows 7yi uefili hale getirmelerinin gerçekten bir faydası oluyor mu? Yoksa normal w7 ile legacy kurulum yapsak fark var mı

• axlrose. kullanıcısına yanıt
    Legacy ile kurmanı öneririm, her şeyin orijinali sorunsuz.
  • Bluetooth kulaklık aldım ama bilgisayara bağlayamadım. Nasıl bağlayacağım, bilgisi olan var mı ?
  • Çükütüs kullanıcısına yanıt
    Netbook bilgisayara bluetooth hoparlör bağlamıştım, biraz daha uğraştırıcı ama oluyor sağ alttan veya denetim masasından karıştırın biraz bulursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 23 Kasım 2019; 22:21:41 >
  • Netflix windows 7 de desteklenmeyecek. Yakında ekran kartı driver güncellemeleri de sona erir. Stabil cayır cayır çalışan işletim sistemini yiyorlar.

• YOURMOVE kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle katılıyorum bu kadar kullanıcı dostu, insanların verilerini didik didik etmeyen, hayvan gibi TELEMETRY çalıştırmayan(içerisindeki de kolaylıkla kapatılıyor), sorun çıkarmayan, stabil bir Windows yok bana göre sadece biraz hantal o kadar, yazık oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 25 Kasım 2019; 16:30:39 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InspectorGadget03 -- 25 Kasım 2019; 21:37:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gigabyte aurous b450 anakart var.ne yaptysam uab bellktn win764 kuramadm.
    cd/dvd device driver missing..." Diye baslayan bir hata aliyrm.cozum bilen varmi.

• murat1981pls kullanıcısına yanıt
    Bir bakaym hocam ntfs yada fat olmasi fark yapiyor mu

Yapıyor.
  • Microsoft Windows 10 gibi boş işlerle uğraşacağına Windows 7’yi geliştirerek devam etse daha iyi olurdu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ntfsmi yapacam fat32 mi

• Win8.1 yukledim.amd 7870xt 2020 driver bulamadm.win7 64 e geri donmeye calisiyrm

Onu kendi anakartına göre araştırmalısın.

Ben eski Z97 anakartında fat32 gpt olarak yapıyordum bir şekilde yeni Ryzen'de yapabildiğim tek yöntem uefi idi onda da Usb 3 driverları ekli olmalı.
    Yapamassm win10 64 kuracam hocam.oyun icin sadece

• İnstall.wim dosyasi hedef dosya sistemi icin buyuk diyor

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.