Şimdi Ara

Windows 7 çift masa üstü Yardım Lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ekran bölünmesi gibi özelliğinden ötürü ve yeni olmasından dolayı windows 8 'i yüklemiştim. Epeydir (1-2 sene) o şekilde kullanıyorum. Ancak uzun zaman incelemelerime ve testlerime göre windows 8 C,D (DISK) yazma/okuma problemi çıkartıyor. Şöyle ki herhangi bir zaman diliminde aniden kendi kendine (ANA MAKİNE İŞLEMLERİ ALTINDA) Dikten veriler okuyup yazmaya başlıyor. Öyle hafife alıncak işlemler değil. Aynı anda 30-40 tane kes kopyala yapsanız PC kapasitesi o kadar dolmaz bile. Kısacası PC yi müthiş kasıyor. Sorunun kaynağı olan işlemi de buldum. ( Hızlı getirme ) diye System işlemi. Onu sonlandırınca %10 lara düşüyor Disk okuma/yazma oranı.

Velasıl W8 serüvenim sona erecek Orjinal recovery'im w7 ye dönceğim. Lakin bana öyle bir program lazım ki WİNDOWS ta ikitane masa üstü oluşturmalı. Bunlar ekranı isteğime göre 2 ye bölebilir veya ayrı ayrı geçiş yapmak şartıyla sekmeler oluşturabilir. Ekranın 2 ye bölünüp iki farklı m.üstü olması şart değil fakat. Sıkı durun asıl bomba geliyor.

Bu iki farklı masa üstü, 1. si zaten orjinal C:Destktop olacak, 2. ise D:Desktop olacak. Yani kısacası beslemesini D den alacak. Ben masa üstüne ne atarsam D:Documents/Destop/ yoluna atacak. Bu sorunumu çözebilecek bir programa ya da her ne ise ona ihtiyacım var. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Kötü yazı ve cümle düşüklükleri için özür dilerim :)

İyi forumlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.