Şimdi Ara

windows 7 ÇÖZÜLEMEYEN PROBLEM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar core2 duo 1.86 ghz işlemcili 2gb ram li pc me xp pro yüklü iken win7 yüklemek istedim. cd den boot ettikten sonra win 7 nin kurulmasının başındaki mavi win7 ekranı geliyor ve orada donuyor. yani dil seçim ekranında donuyor. netten araştırdım böyle bi sorun yaşayan yok. win7 cd de sorun yoktur. şimdiden teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: albucasis

arkadaşlar core2 duo 1.86 ghz işlemcili 2gb ram li pc me xp pro yüklü iken win7 yüklemek istedim. cd den boot ettikten sonra win 7 nin kurulmasının başındaki mavi win7 ekranı geliyor ve orada donuyor. yani dil seçim ekranında donuyor. netten araştırdım böyle bi sorun yaşayan yok. win7 cd de sorun yoktur. şimdiden teşekkürler...

Hocam cd de sorun olmadigini nerden bildigini cok merak ettim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün başka pc ye format attık.
  • Anakartın marka modeli nedir?
    Belki anakart win7 desteği olmadığı için kuruluma izin vermiyordur.
  • asus marka modeli hatırlamıyorum. ama çok kötü bi anakart değildi.
  • sistem yetersizliğine bağlı bişey olduğunu sanmıyorum.
  • quote:

sistem yetersizliğine bağlı bişey olduğunu sanmıyorum.

Sistemin yetersiz demiyorum..anakartta eger win7 desteği yok ise..driver sorunlarıyla karşılaşacagı için..kurulum ekranında takılıp kalıyor olabilir
  • nasıl öğrenebilirim onu?
  • AIDA64 Extreme Edition programını kur ordan anakart modeline bak..sonrada üretici sitesinden model özelliklerine bak
  • Bu sorun benim başıma gelmişti. Bende HDD sorunluymuş. Yaklaşık bir günümü aldı ama sorunu HDD değiştirerek anladım. HDD kata atıyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asus P5B LGA775 anakart modeli. anakartla alakalı bişey olduğunu sanmıyorum.
    HDD daha önce benimde başıma geldi. kafa vuruyordu. fakat o zaman hiç format atılamıyor donuyordu. bunda normal kullanıyorum xp yi.yani HDD sorunlu olsa xp de çalışmaz.
  • quote:

asus P5B LGA775 anakart modeli. anakartla alakalı bişey olduğunu sanmıyorum.
    HDD daha önce benimde başıma geldi. kafa vuruyordu. fakat o zaman hiç format atılamıyor donuyordu. bunda normal kullanıyorum xp yi.yani HDD sorunlu olsa xp de çalışmaz.

Windows Vista/XP/2000 destekli yazılı sitesinde..ama kesin sorun budur demiyorum..olası ihtimali söylüyorum.
  • o zaman büyük ihtimal bu sebepten... çok teşekkürler... xp pro ya devam...
  • quote:

o zaman büyük ihtimal bu sebepten... çok teşekkürler... xp pro ya devam...

tekrar dene xp kurmayı sorunsuz kurarsa..ondan olabilir..bazı anakartlar vista destekli iken win7 kurduruyo bazıları kurdurmuyo..gigabyte genellikle sorunsuz kurduruyo..ama asus u bilmiyorum..arastır biraz yinede
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.